Το κλάμα του Μανώλα και τα σπασμένα δόντια του Αραβίδη

Το κλάμα του Μανώλα και τα σπασμένα δόντια του Αραβίδη

Η συγκίνηση του προπονητή της ΑΕΚ δεν μπορούσε να κρυφτεί, την ίδια ώρα που ο επιθετικός της Ένωσης πανηγύρισε το Κύπελλο έχοντας χάσει τρία δόντια

Το κλάμα του Μανώλα και τα σπασμένα δόντια του Αραβίδη
Μπροστά από τον πάγκο της ΑΕΚ έκανε πολλά χιλιόμετρα, όσα σχεδόν και κάποιοι ποδοσφαιριστές του. Ο Στέλιος Μανωλάς έζησε (κι αυτόν) τον αγώνα με μεγάλη ένταση και πάθος κι αφού με το τελευταίο σφύριγμα πανηγύρισε με τους παίκτες του στο τέλος λύγισε.

Κλείσιμο


Ο τεχνικός της ΑΕΚ, που έγινε το 5ο μέλος της κιτρινόμαυρης οικογένειας ο οποίος έχει κατακτήσει το Κύπελλο ως παίκτης και ως προπονητής με την Ένωση,  κάθισε στα γόνατα στο κέντρο του γηπέδου κι έβαλε τα κλάματα! 



Εκείνη τη στιγμή προφανώς και έβγαινε η ένταση όλων των προηγούμενων ημερών, αλλά σχεδόν αμέσως βρέθηκαν δίπλα του οι παίκτες της ΑΕΚ που τον σήκωσαν και τον πέταξαν στον αέρα.



Από τους παίκτες της ΑΕΚ που όλοι έλαμπαν από χαρά, αυτός που χαμογελούσε και πονούσε ταυτόχρονα ήταν ο Χρήστος Αραβίδης. Ο επιθετικός των κιτρινόμαυρων, λίγο πριν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο έχασε τρία δόντια σε σύγκρουση με αντίπαλο, αλλά τι είναι ο πόνος μπροστά σε έναν τίτλο...

«Αυτό που μένει είναι η γεύση της νίκης, που ξέραμε ότι για να τη χαρούμε θα έπρεπε να παλέψουμε πάρα πολύ. Γνωρίζαμε ότι ήταν ένας τελικός, έπρεπε να δώσουμε το 100% και γι’ αυτό τα καταφέραμε. Σε ένα τέτοιο ματς η συγκέντρωση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Ξέραμε ότι είχαμε απέναντί μας έναν πολύ δυνατό αντίπαλο», είπε ο επιθετικός της Ένωσης και συμπλήρωσε: Τώρα ανοίγει περισσότερο η όρεξη και πιστεύω πως στα υπόλοιπα ματς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που μας αξίζει και τα επόμενα χρόνια θα πάμε για ακόμη ψηλότερους στόχους», τόνισε ο επιθετικός της «Ένωσης».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης