Επιστροφή στην κορυφή θέλει η ΑΕΚ

Επιστροφή στην κορυφή θέλει η ΑΕΚ

Με μοναδικό απόντα τον Μπαρμπόσα η ΑΕΚ θα διεκδικήσει, απόψε στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, το 15ο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας της

Επιστροφή στην κορυφή θέλει η ΑΕΚ
Tο πρώτο τρόπαιο μετά την επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα ετοιμάζεται να διεκδικήσει απόψε η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ (20:30, OTE Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Η «Ένωση» θα βρεθεί για 22η φορά στον τελικό της διοργάνωσης και θα προσπαθήσει να προσθέσει το 15ο τρόπαιο, με τον Στέλιο Μανωλά να μην αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα πέρα από την απουσία του Έλντερ Μπαρμπόσα (μετά την αποβολή του στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟΚ). 

Κλείσιμο
Ο Έλληνας τεχνικός είναι ο τρίτος προπονητής που θα αντιμετωπίσει φέτος τους Πειραιώτες (μετά τον Δέλλα και τον Πογέτ), ευελπιστώντας ο «Δικέφαλος» να καταφέρει να ανατρέψει τα προγνωστικά και να μπορέσει να κατακτήσει το πρώτο Κύπελλο ως προπονητής και 4ο στην καριέρα του. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπαρόχα. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Γκάλο, Κολοβέτσιος, Άρθο και Ντίντακ Βίλα. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Γιόχανσον και Σιμόες, με τον Βάργκας και τον Αραβίδη στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Μάνταλος και ο Τζεμπούρ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. 

Ο Στέλιος Μανωλάς έχει επιλέξει 22 παίκτες στην αποστολή με πιθανότερους να «κοπούν» τους Σοϊλέδη, Πλατέλλα, Κορδέρο και Τζανετόπουλο, καθώς υπάρχει η υποχρέωση στη 18άδα να είναι δύο νεαροί παίκτες. 

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης