Αγωνία στην Λέστερ για την τιμωρία του Βάρντι

Αγωνία στην Λέστερ για την τιμωρία του Βάρντι

Η έκθεση του διαιτητή Τζον Μος θα καθορίσει αν ο διεθνής επιθετικός τιμωρηθεί για την αποβολή του με περισσότερες από μία αγωνιστικές

Αγωνία στην Λέστερ για την τιμωρία του Βάρντι
Σε αναμμένα κάρβουνα θα κάθονται τις επόμενες ημέρες η Λέστερ και ο Τζέιμι Βάρντι, καθώς ο τελευταίος από ωραίος (όταν άνοιξε το σκορ στον αγώνα της Κυριακής εναντίον της Γουέστ Χαμ) έγινε… μοιραίος (όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο).

Η πρωτοπόρος Λέστερ μετά την αποβολή του Βάρντι βρέθηκε να χάνει με 2-1 από τα ‘σφυριά’, αλλά ισοφάρισε στο 95’ με ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι που υπέδειξε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα Τζον Μος.

Κλείσιμο
Ο διαιτητής της αναμέτρησης δέχεται πυρά απ’ όλες τις πλευρές για τις αποφάσεις που πήρε κατά τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο κρατά στα χέρια του την τύχη του Βάρντι καθώς ακόμη δεν έχει αποστείλει την έκθεση του για το τι συνέβη μετά την αποβολή του.

Αν ο Μος αναφέρει ότι ο 29άχρονος επιθετικός είχε άσχημη συμπεριφορά μετά την κάρτα που του έδειξε, η σίγουρη ποινή της μίας αγωνιστικής μπορεί να αυξηθεί σε δύο ή και σε τρεις αγωνιστικές κάτι που είχε συμβεί πριν από ένα μήνα με τον Ντιέγκο Κόστα της Τσέλσι όταν ο άσος των ‘μπλε’ αποβλήθηκε στον αγώνα με την Έβερτον, αλλά διαμαρτυρήθηκε έντονα πριν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια.

Ο πρώτος σκόρερ της Λέστερ θα απουσιάσει σίγουρα από το επόμενο παιχνίδι με την Σουόνσι, ενώ στα επόμενα παιχνίδια οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ Λιγκ αντιμετωπίζουν διαδοχικά τις Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός), ¨Εβερτον (εντός), Τσέλσι (εκτός).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης