Μήτρογλου: «Σημαντικά για μένα τα σχόλια του Νόιερ»

Μήτρογλου: «Σημαντικά για μένα τα σχόλια του Νόιερ»

Εντυπωσιασμένος από την παρουσία του στην Μπενφίκα δήλωσε ο Κώστας Μήτρογλου στη συνέντευξη τύπου για το ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, δηλώνοντας κολακευμένος από τα λεγόμενα του Νόιερ

Μήτρογλου: «Σημαντικά για μένα τα σχόλια του Νόιερ»
Ο Κώστας Μήτρογλου εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα για το ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να μιλά γερμανικά. 

Ο διεθνής επιθετικός τόνισε ότι θα είναι πολύ καλό για εκείνον που θα βρίσκεται στο γήπεδο όλη του η οικογένεια ενώ δήλωσε κολακευμένος από τα θετικά σχόλια του Μανουέλ Νόιερ. 

Κλείσιμο
«Είναι πολύ ότι η οικογένεια και οι φίλοι μου θα είναι στο γήπεδο, αλλά μόνο αυτό. Δεν μπορώ να πω πολλά, γιατί είμαι μόνο λίγους μήνες στην Μπενφίκα. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρόκειται για μία σπουδαία ομάδα και είμαι ενθουσιασμένος που παίζω σε αυτό το γήπεδο. Ίσως υπάρχουν οι συμπαίκτες μου που μπορούν να πουν για την ομάδα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος». 

Για τα λόγια του Μάνουελ Νόιερ: «Τόσο εγώ όσο και ο Ζόνας κάνουμε τη δουλειά μας και πάντα θέλουμε περισσότερα, αλλά δεν είμαστε μόνο οι δύο μας, όλη η ομάδα δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Κερδίζουμε εμείς τα φώτα επειδή βάζουμε τα γκολ, αλλά όλη η ομάδα αξίζει τα εύσημα. Φυσικά είναι σημαντικό να παίρνουμε τέτοια σχόλια από τον Μάνουελ Νόιερ, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο για την Μπενφίκα».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης