Βίντεο: Πάει για το... κόλπο με Γουίλιαμς ο Παναθηναϊκός!

Βίντεο: Πάει για το... κόλπο με Γουίλιαμς ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την ενίσχυση κι είναι έτοιμος να κάνει δικό του τον πρώτο σκόρερ της D-League, Έλιοτ Γουίλιαμς! Στους 28,4π. μ.ό. ο 26χρονος Αμερικανός αριστερόχειρας G/F

Βίντεο: Πάει για το... κόλπο με Γουίλιαμς ο Παναθηναϊκός!
Η προαναγγελθείσα ενίσχυση ήταν δεδομένη κι ήδη σ' εξέλιξη με την απόκτηση του Μάρκεζ Χέινς και φαίνεται πως θα συνεχιστεί πριν απ' τον αθλητικό ψηλό με τον Έλιοτ Γουίλιαμς.


Ο 26χρονος Αμερικανός G/F αγωνίζεται με τα χρώματα της θυγατρικής ομάδος των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, τους ομώνυμους της Σάντα Κρουζ, έχοντας εντυπωσιακή στατιστική: 28,4 πόντοι με 49,1% ποσοστό ευστοχίας εντός πεδιάς (34,3% αντιστοίχως σε τρίποντα), 6,8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1,1 κλεψίματα και 3 λάθη σε σχεδόν 41 λεπτά & 21 συμμετοχές (12-19), όντας πρώτος σκόρερ μεταξύ όλων στη D-League κι έκτος καλύτερος πασέρ αντιστοίχως. Στο ενδιάμεσο έχει προλάβει να κάνει κι ένα πέρασμα (10ήμερο συμβόλαιο) απ' τους Μέμφις Γκρίζλις (1,6π., 0,8ρ., 0,8ασ., 0,2λ. σε 9:07 & 5συμ.), την πέμπτη ομάδα του στο ΝΒΑ μετά τους Τρέιλ Μπλέιζερς (2011-12), τους 76ers (2013-14) τους Πέλικανς (2015) και τους Τζαζ (2015), αλλά πλέον αποτελεί πάλι παίκτη των... μικρών Γουόριορς, με τους οποίους πέρυσι ήταν Πρωταθλητής και MVP Τελικών, έχοντας στο πλευρό του τον Όγκνιεν Κούζμιτς, ενώ δε θα μπορούσε να λείπει απ' τις κλήσεις (και) του φετινού All Star Game.

Κλείσιμο

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχή επαφή για τη γρηγορότερη δυνατή συμφωνία (το ακριβότερο συμβόλαιο στo NBDL δεν ξεπερνά τις $25.000), η οποία θα βάλει τον ύψους 1,96 σουτέρ στο αεροπλάνο για το υπερατλαντικό ταξίδι με προορισμό το... ΟΑΚΑ για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού εντός κι εκτός συνόρων.


Δίχως να συνυπολογίζεται ο αθλητικός ψηλός, η διαφαινόμενη απόκτησή του θα στείλει την ομάδα στον +1 ξένο (Χέινς, Πάβλοβιτς, Ραντούλιτσα, Φελντέιν, Γκιστ & Κούζμιτς) για τις εγχώριες διοργανώσεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται.


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης