Οι Θένπουδες... πρωταθλητές του 4ου Nescafé Frappé Students 8x8

Οι Θένπουδες... πρωταθλητές του 4ου Nescafé Frappé Students 8x8

Επικράτησαν  στον τελικό επί των Abaleiros Mechanics με το εντυπωσιακό 4-1 για τον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος 8x8

Οι Θένπουδες... πρωταθλητές του 4ου Nescafé Frappé Students 8x8
Ποδοσφαιρική... μαγεία στις αθλητικές εγκαταστάσεις Star Football Club στη Βούλα Αττικής, όπου πραγματοποιήθηκε  η μεγάλη γιορτή της πανελλήνιας τελικής φάσης του 4ου Nescafé Frappé Students Cup ποδοσφαίρου 8x8.

Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Θένπουδες, οι οποίοι επικράτησαν  στον τελικό επί των Abaleiros Mechanics με το εντυπωσιακό 4-1.

Κλείσιμο
Μετά τον εντυπωσιακό προημιτελικό, στον οποίο οι πρωταθλητές κέρδισαν την Μιλιανάρα από την Λαμία με 4-1, στον ημιτελικό κέρδισαν με 4-0 το Date Cafe από τη Λάρισα και εκεί συνάντησαν τους Abaleiros mechanics. Οι Πατρινοί τα χρειάστηκαν απέναντι στους Κούρα fc από τα Χανιά, αλλά αφού επικράτησαν με σκορ 4-3, η πορεία προς τον τελικό άνοιξε. Στα ημιτελικά, κατάφεραν να γυρίσουν το 3-1 με το οποίο προηγήθηκε στο ημίχρονο η ομάδα Porosh από την Αθήνα και με αντεπίθεση διαρκείας κέρδισαν τελικά με το εμφατικό 5-3.

Απέναντι τους όμως είχαν την ομάδα που ξεχώρισε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και κατέκτησε δίκαια το βαρύτιμο τρόπαιο. Στον μικρό τελικό, Date cafe (Λάρισα) και Porosh (2ος Αθήνας) παρέδωσαν μαθήματα θεάματος και η τρίτη θέση πήγε στους πρώτους με σκορ 6-4.

Ο Ντόναλντ Ρέτσκα αναδείχθηκε ΜVP του μεγάλου τελικού, ενώ ο Ραφαήλ Ζέλο πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης