Super League: Πρεμιέρα με Πανιώνιο ο Ολυμπιακός

Super League: Πρεμιέρα με Πανιώνιο ο Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Ξάνθη – Αμφίρροπο ματς μεταξύ της Βέροιας και του ΠΑΣ Γιάννινα – Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Λεβαδειακό

Super League: Πρεμιέρα με Πανιώνιο ο Ολυμπιακός
Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει τo σημερινό πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League. Από το «κυρίως πιάτο» ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς οι πρωταθλητές θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις τους, ενώ ο κόσμος περιμένει με αγωνία να δει τη νέα ομάδα και τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Skoda Ξάνθη στην Τούμπα, ενώ η Βέροια, που εξασφάλισε την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα, φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Λεβαδειακό, ο οποίος επίσης εξασφάλισε κυριολεκτικά στο... και πέντε την παραμονή του στην κατηγορία, λόγω του υποβιβασμού της Κέρκυρας.

Κλείσιμο
Το Σάββατο (22/8), η ΑΕΚ έκανε περίπατο στο ΟΑΚΑ με τον Πλατανιά, επικρατώντας με 3-0, ενώ με το δεξί ξεκίνησαν ο Ηρακλής και ο Αστέρας Τρίπολης, οι οποίοι επικράτησαν εκτός έδρας της Καλλονής και του Πανθρακικού αντίστοιχα. Η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (24/8), με την αναμέτρηση Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος:
ΣΑΒΒΑΤΟ (22/8)
ΑΕΛ Καλλονής – Ηρακλής: 0-1
Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης: 0-2
ΑΕΚ – Πλατανιάς: 3-0

ΚΥΡΙΑΚΗ (23/8)
Ατρόμητος – Λεβαδειακός (19:15)
Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα (19:15)
ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη (19:15)
Ολυμπιακός – Πανιώνιος (21:30)

ΔΕΥΤΕΡΑ (24/8)
Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (21:30) 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης