Ολυμπιακός: Μεταγραφική σύσκεψη στο Ζέεφελντ!

Ολυμπιακός: Μεταγραφική σύσκεψη στο Ζέεφελντ!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τα είπαν με τον Μάρκο Σίλβα την Δευτέρα στο ξενοδοχείο και έθεσαν τους πρώτους στόχους - Αμεσα για τον Νέτο της Ζενίτ

Ολυμπιακός: Μεταγραφική σύσκεψη στο Ζέεφελντ!
Είναι σε ανοιχτή γραμμή. Και με τον Μιχάλη Κουντούρη ο οποίος βρίσκεται στο Ζέεφελντ και με την διοίκηση στην Αθήνα. Ο Μάρκο Σίλβα δουλεύει ταυτόχρονα την ομάδα που είναι στην Αυστρία αλλά ταυτόχρονα πρέπει να δουλέψει και τις μεταγραφικές υποθέσεις.

Την Κυριακή στα γενέθλια του, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και υπεύθυνος μεταγραφών, Μιχάλης Κουντούρης του ευχήθηκε και ταυτόχρονα του εξήγησε πως ότι χρειαστεί ο Σίλβα αυτός και η διοίκηση θα είναι στο πλευρό του.

Κλείσιμο
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες την Δευτέρα εξελίχθηκε μια μίνι μεταγραφική σύσκεψη στο ξενοδοχείο της ομάδας. Σύμφωνα με τις ίδιες πήγες ο πρώτος στόχος που τέθηκε ήταν ο Νέτο. Μιλάμε για τον Πορτογάλο στόπερ 27χρονο στόπερ ο οποίος παρακολουθείται από τον Ολυμπιακό από τον Γενάρη. Κι αν μη τι άλλο ο Σίλβα έχει εικόνα κι άποψη για τον συμπατριώτη του και συμφωνεί για την απόκτησή του.

Ομως η σύσκεψη δεν έμεινε μόνο στον Νέτο. Φαίνεται πως ο Σίλβα παρέδωσε και την έκθεσή του για τις πρώτες μεταγραφές που θα ήθελε. Και ίσως γι' αυτό ο Μιχάλης Κουντούρης να μην έδωσε το παρών στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας ώστε να προχωρήσει κάποιες από τις υποθέσεις που ίσως είχαν ανοίξει εδώ και μερικές μέρες.

Οπως και να 'χει μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην χώρα μας ο Ολυμπιακός θ' αρχίσει να υλοποιεί τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Οσο πιο γρήγορα μπορεί.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης