«Όμορφες μέρες» με ντέρμπι στα κανάλια Novasports!

«Όμορφες μέρες» με ντέρμπι στα κανάλια Novasports!

Το διήμερο Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και Κυριακή 8 Φεβρουαρίου μεγάλοι αγώνες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη

 «Όμορφες μέρες» με ντέρμπι στα κανάλια Novasports!
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το διήμερο Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, έξι μεγάλα ντέρμπι. Συγκεκριμένα, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο, ΠΑΟΚ – Άρης και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στο μπάσκετ, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός σε βόλεϊ και πόλο, καθώς και Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν για το γαλλικό πρωτάθλημα. 

Τα ντέρμπι της Super League ξεκινάνε στα κανάλια Novasports και οι συνδρομητές τους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά, αποκλειστικά και σε High Definition από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 19:30 τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, για την 23η αγωνιστική της Super League. Στη Basket League και για την 15η αγωνιστική, λίγες μέρες μετά το Άρης – ΠΑΟΚ, ακολουθεί το ΠΑΟΚ – Άρης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 17:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 3. Επίσης, για την Α1 μπάσκετ Γυναικών την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 14:00 θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 4 το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική. 

Στην Α1 πόλο Ανδρών δεσπόζει το «αιώνιο» ντέρμπι, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 12η αγωνιστική, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 16:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 7. Οι «αιώνιοι», Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, διασταυρώνουν τα ξίφη τους την ίδια μέρα και για την 16η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Γυναικών με την αναμέτρηση να ξεκινάει στις 20:00 και να μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD.
Τέλος, τα ντέρμπι ολοκληρώνονται με… άρωμα Γαλλίας την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 22:00 με την αναμέτρηση Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν για την 23η αγωνιστική της Ligue 1, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. 

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης