«Κάν' το όπως ο Μπέκαμ»: Ο δικαστής επαινεί το φίλαθλο που χτύπησε το φάουλ της Τότεναμ

«Κάν' το όπως ο Μπέκαμ»: Ο δικαστής επαινεί το φίλαθλο που χτύπησε το φάουλ της Τότεναμ

Ένας νεαρός με τζιν, καρό πουκάμισο και κόκκινα παπούτσια εισέβαλε στο γήπεδο και χτύπησε το φάουλ... καλύτερα κι από επαγγελματία!

«Κάν' το όπως ο Μπέκαμ»: Ο δικαστής επαινεί το φίλαθλο που χτύπησε το φάουλ της Τότεναμ
Ήταν από τα highlights της πρώτης αγωνιστικής της φετινής Premier Leage όταν εκεί που οι παίκτες της Τότεναμ στον αγώνα με την Γουέστ Χαμ ήταν έτοιμοι να χτυπήσουν ένα φάουλ, ένας φίλαθλος εμφανίστηκε από το πουθενά και... το χτύπησε αυτός! Μάλιστα, το σουτ ήταν τόσο καλό, που ανάγκασε τον τερματοφύλακα να επέμβει και να διώξει τη μπάλα, ενώ, όταν ήρθε η ώρα του να αντιμετωπίσει τον Άγγλο δικαστή για το αδίκημα που διέπραξε μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άδεια, κέρδισε και τα δικά του εύσημα! 

Ο 22χρονος «εισβολέας» Jordan Dunn, αν και είχε πιει έξι μπύρες πριν το σουτ, άκουσε το δικαστή του να του λέει: «Το απόγευμα της 16ης Αυγούστου, περίπου 35.000 φίλαθλοι πλήρωσαν για να δουν 22 άντρες με σορτσάκι να κλωτσούν μια μπάλα για 90 λεπτά. Αυτοί πληρώνονται για να διασκεδάσουν το πλήθος. Κάποια στιγμή στο παιχνίδι, ένας νεαρός με καρό πουκάμισο και κόκκινα παπούτσια μπήκε στο γήπεδο. Αυτός ήσουν εσύ και αυτό που έκανες ήταν αδίκημα. Στη συνέχεια, έτρεξες περίπου 40 μέτρα, ενώ σε κυνηγούσαν οι άντρες της ασφάλειας, ένας από αυτούς μάλιστα έπεσε. Εκείνη την ώρα η Τότεναμ ήταν έτοιμη να χτυπήσει ένα φάουλ, το οποίο τελικά χτύπησες εσύ. Για να είμαι ειλικρινής, αν και ήσουν κουρασμένος μετά το τρέξιμο, ενώ είχες πιει και αλκοόλ και το τζιν σου ήταν στενό, για να το πω απλά, "το έκανες όπως ο Μπέκαμ"» είπε ο δικαστής, αφήνοντας εμβρόντητο το ακροατήριο! 

Κλείσιμο
Λίγο αργότερα, σημείωσε εξίσου καυστικά: «Για να πω την αλήθεια, ο επαγγελματίας που το χτύπησε στη συνέχεια, δεν το έκανε καλύτερα από εσένα»!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης