ΑΕΚ: Θέλει να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις

ΑΕΚ: Θέλει να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο σημερινό ματς με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα

ΑΕΚ: Θέλει να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις
Ο… εφιάλτης της Γ’ Εθνικής ολοκληρώνεται σύντομα για την ΑΕΚ. Το σημερινό ματς με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα στο Παγκρήτιο (17:00) είναι το πρώτο από τα επτά που απομένουν για να πέσει η αυλαία, αλλά κάθε άλλο παρά ως αγγαρεία πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Μπορεί η άνοδος να μοιάζει προ πολλού εξασφαλισμένη, μπορεί η διαφορά από τον πλησιέστερο διώκτη να είναι στους δέκα βαθμούς και με παιχνίδι λιγότερο, ωστόσο το κίνητρο δεν λείπει. Πέραν του… καθήκοντος, που επιτάσσει νίκη και καλό θέαμα σε κάθε παιχνίδι, υπάρχει αυτό της εξιλέωσης μετά το απογοητευτικό 0-0 με τον Ηλυσιακό την περασμένη Κυριακή, αλλά και της «αποζημίωσης» των εκατοντάδων φίλων της ομάδας που θα είναι σήμερα στο γήπεδο.

Κλείσιμο
Ο Τραϊανός Δέλλας έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει, αφού ούτως ή άλλως οι επιλογές είναι μετρημένες. Στο τέρμα θα είναι ο Βούρας, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γεωργέας και στο αριστερό ο Τσουμάγκας που θα αντικαταστήσει τον Πεταυράκη, ενώ στόπερ θα είναι οι Τσιρίλο και Σταθάκης. Ο Κορδέρο και ο Ανάκογλου θα είναι τα κεντρικά χαφ, με τους Πόποβιτς και Πλατέλλα στα άκρα της μεσαίας γραμμής, αλλά και τον Γροντή πίσω από τον Ντακόλ που θα είναι ο σέντερ φορ.

Στο πλευρό της ομάδας θα είναι και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκος Λυμπερόπουλος, που δεν ταξίδεψαν με την αποστολή αλλά προγραμμάτισαν να το κάνουν αυθημερόν.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης