ΠΑΟ: Καταθέτει τον πλήρη φάκελο για την αδειοδότηση

ΠΑΟ: Καταθέτει τον πλήρη φάκελο για την αδειοδότηση

Μετά από επαφές τόσο με την ΕΠΟ όσο και με την UEFA ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία που έπρεπε

Αλαφούζος: «Μεγαλύτερη Λεωφόρο»
Το αργότερο έως αύριο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα έχει καταθέσει τον πλήρη φάκελο για την αδειοδότησή της.

Μετά από επαφές τόσο με την ΕΠΟ όσο και με την UEFA ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία που έπρεπε. Χθες τακτοποιήθηκαν όλες οι εκκρεμότητες και είχαν υπογραφεί όλα τα χαρτιά.

Κλείσιμο
Ο ΠΑΟ έχει καταθέσει υπογεγραμμένο οικονομικό έλεγχο που αναφέρει ότι υπάρχει πλάνο βιωσιμότητας για την επόμενη περίοδο. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην ΠΑΕ να μην καταθέσει χρήματα είτε μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου , είτε μέσω εγγυητικής επιστολής με ένα ποσό που να φθάνει τα 7-8 εκατ. ευρώ και να αποδεικνύει ότι τα έχει. Αυτή τη δυνατότητα τη δίνει η UEFA σε όλες τις ομάδες, που έχουν πλάνο βιωσιμότητας.

Σημαντικό είναι και το ομολογιακό δάνειος που πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος και εμφανίζεται στα έσοδα της ΠΑΕ και όχι στα έξοδα για τη νέα περίοδο. Επίσης, έχει κατατεθεί αναλυτικά το πλάνο με τις ακαδημίες και το «Απήλιον», οι χορηγίες, τα έσοδα για τη νέα περίοδο καθώς και η μεγάλη μείωση του προϋπολογισμού.

 Η ΕΠΟ θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της στις 15 Απριλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης