Μπαλωθιά του ΟΦΗ στον Παναθηναϊκό και πρώτο βήμα για τον τελικό!

Μπαλωθιά του ΟΦΗ στον Παναθηναϊκό και πρώτο βήμα για τον τελικό!

Ο Θανάσης Παπάζογλου με κεφαλιά στο 69' χάρισε τη νίκη με 1-0 στους Κρητικούς στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του κυπέλλου



Μπαλωθιά του ΟΦΗ στον Παναθηναϊκό και πρώτο βήμα για τον τελικό!
Οι δυο προπονητές παρέθεσαν στον αγωνιστικό χώρο τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες τους με σκοπό να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από το πρώτο ματς. Ο Σα Πίντο χωρίς εκπλήξεις και με σχήμα 4-4-2 θέλησε η ομάδα του να είναι επιθετική από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ώστε να φτάσει σε ένα γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αναστασίου επανέφερε κάτω από τα γκολπόστ τον Κοτσόλη ο οποίος είναι ο τερματοφύλακας που έχει παίξει σε όλα τα ματς Κυπέλλου αλλά όλοι οι υπόλοιποι πλην του Δώνη που πήρε την θέση του τραυματία Λαγού ήταν βασικοί. Μάλιστα ο νεαρός μέσος χρησιμοποιήθηκε γιατί ο Πράνιτς κρίθηκε ανέτοιμος να παίξει από την αρχή. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην αρχική ενδεκάδα βρέθηκε μέχρι και ο Νάνο που ως τώρα δεν είχε αγωνιστεί ξανά σε αγώνα Κυπέλλου.

Κλείσιμο
Ο Παναθηναϊκός όμως συνέχισε όπως και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι κακός στο πρώτο ημίχρονο και έδωσε αρκετό χώρο στον ΟΦΗ και δεν απείλησε σε καμία στιγμή του πρώτου 45ου. Βέβαια ούτε και ο ΟΦΗ από την πλευρά του απείλησε ιδιαίτερα καθώς παρά το γεγονός ότι είχε την κατοχή και την υπεροχή της μπάλας μόλις δυο σουτ του Μπούρμπου βρήκαν εστία και ο Κοτσόλης είχε εύκολη δουλειά.

Το δεύτερο μέρος είχε καλύτερο ρυθμό, φάσεις αλλά και γκολ από πλευράς του ΟΦΗ στο 69' με τον Παπάζογλου. Οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοση τους μετά το γκολ που δέχτηκαν και έψαξαν για την ισοφάριση. Με το χρόνο να κυλά υπέρ του, ο ΟΦΗ διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι και παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και την πίεση, κράτησαν το μηδέν στην άμυνα και πήραν το προβάδισμα για τον τελικό, με τη ρεβανς ναείναι προγραμματισμένη για της 16 Απριλίου στο γήπεδο της Λεωφόρου.


ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Μακρής, Ντούντου, Μανούσης, Ζε Εντουάρντο (77' Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης (86' Στάθης), Παπάζογλου (90+ Πανούσης).

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο,Δώνης (80' Κλωναρίδης), Μέντες (73' Πράνιτς), Ζέκα, Ατζαγκούν (58' Καρέλης), Αμπέντ, Μπεργκ.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης