Η Σιένα ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα εξαντλήθηκαν.
Τι κι αν η Σιένα δεν έχει νίκη στην Ευρωλίγκα; Τι κι αν δεν παίζει στη φυσική της έδρα, αλλά στη γειτονική Φλωρεντία; Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό αποτελεί ένα καλό κίνητρο για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο κι αυτό αποδείχτηκε με την εξάντληση των εισιτηρίων.
Οι πρωταθλητές Ιταλίας ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής το sold out στο «Νέλσον Μαντέλα Φόρουμ», χωρητικότητας περίπου 5.500 θεατών, για τον αποψινό αγώνα με τους πρωταθλητές Ευρώπης για την τέταρτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Ευρωλίγκας (21:30).
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.