Ολυμπιακός: Φωτιά μπροστά, μπετόν αρμέ πίσω

Ολυμπιακός: Φωτιά μπροστά, μπετόν αρμέ πίσω

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πετύχει 29 γκολ σε εννιά αγώνες, ενώ έχουν δεχτεί μόλις τρία τέρματα

Ολυμπιακός: Φωτιά μπροστά, μπετόν αρμέ πίσω
Με ρυθμό πολυβόλου σκοράρει ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχει μακράν την καλύτερη διαφορά τερμάτων +26 και τη δεύτερη καλύτερη στην Ευρώπη μετά τη Σάλτσμπουργκ +34.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πετύχει 29 γκολ σε εννιά αγώνες με οκτώ διαφορετικούς παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει 138 τελικές προσπάθειες και σημειώνει ένα γκολ σε κάθε πέντε προσπάθειες. Και οι παίκτες του Μίτσελ έχουν αστοχήσει σε 2 πέναλτι και έχουν σημαδέψει 5 φορές τα δοκάρια.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία η Μπαρτσελόνα είναι στο +23 με ένα ματς περισσότερο και γκολ 30-7. Στην Αγγλία η Αρσεναλ είναι στο +11 με 20 γκολ ενεργητικό. Στη Γερμανία, οι Ντόρμουντ και Χόφενχαϊμ είναι στα 25 γκολ. Η Ρόμα στην Ιταλία έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, αλλά έχει σημειώσει 23 και η διαφορά είναι στο +22. Στη Γαλλία οι Παρί και Μονακό έχουν πετύχει 20 γκολ σε 11 αγωνιστικές!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δεχτεί μόλις τρία τέρματα στη Super League. Από Ατρόμητο, Πλατανιά και ΟΦΗ και τους έχουν κάνει μόνο 41 τελικές. Δηλαδή δέχεται ένα γκολ σε κάθε 14 τελικές του αντιπάλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης