«Ψήνεται» η επιστροφή Kατσουράνη στην ΑΕΚ

«Ψήνεται» η επιστροφή Kατσουράνη στην ΑΕΚ

Τετ α τετ 15 λεπτών του διεθνούς άσου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο «Macedonia Palace»

«Ψήνεται» η επιστροφή Kατσουράνη στην ΑΕΚ
Μία συνάντηση μεταξύ Δημήτρη Μελισσανίδη και Κώστα Κατσουράνη έβαλε φωτιά σε σενάριο για επιστροφή του διεθνούς παίκτη στην ΑΕΚ. Ο εκ των αρχηγών της Εθνικής θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα όπου καθιερώθηκε και όλα δείχνουν πως οι δρόμοι είναι ορθάνοιχτοι. Το περασμένο Σάββατο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν στη συμπρωτεύουσα για να τιμηθεί από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος και βρέθηκε στο «Macedonia Palace».

Στον ίδιο χώρο βρισκόταν και η αποστολή του ΠΑΟΚ. Ο Κατσουράνης είχε τετ α τετ με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, το οποίο διήρκεσε περίπου 15 λεπτά. Η συζήτηση είχε ως βασικό θέμα την «Ενωση» και την προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή της. Δεν έγινε καμία κουβέντα για ενδεχόμενη συνεργασία τη νέα περίοδο, αφού είναι πολύ νωρίς.

Κλείσιμο
Ο Κατσουράνης εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με τις πρώτες εικόνες του γηπέδου και φέρεται να έκανε ειδική αναφορά σε αυτό το θέμα, λέγοντας στον Μελισσανίδη πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι η σημαντικότερη για την αναγέννηση της ομάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης