Συνάντηση Γεννηματά - Ανδρουλάκη: Μεγάλη, αλλά τελευταία ευκαιρία για την παράταξη

Συνάντηση Γεννηματά - Ανδρουλάκη: Μεγάλη, αλλά τελευταία ευκαιρία για την παράταξη

Σε καλό κλίμα το πρώτο μετεκλογικό ραντεβού των δύο πρωταγωνιστών των εκλογών για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς 

Συνάντηση Γεννηματά - Ανδρουλάκη: Μεγάλη, αλλά τελευταία ευκαιρία για την παράταξη
Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόεδρος του νέου φορέα συμφώνησε με τον Νίκο Ανδρουλάκη πως το «Κίνημα Αλλαγής» αποτελεί μια «μεγάλη αλλά τελευταία ευκαιρία για την παράταξη». «Αυτό ενδιαφέρει τον κόσμο που μας στήριξε» επισήμανε η κυρία Γεννηματά και σημείωσε ότι «ρόλοι θα υπάρχουν για όλους, αρκεί όλοι να αντιληφθούν πως πρέπει να προχωρήσουμε οργανωμένα και συντεταγμένα χωρίς παραφωνίες». 

Συνεργάτες του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, αμέσως μετά τη συνάντηση τόνιζαν ότι «μας ενώνουν κοινές αγωνίες και κοινοί στόχοι. Εχουμε μπροστά μας μια τεράστια πρόκληση μετά τη μαζική συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων προοδευτικών πολιτών στις 12 και 19 Νοεμβρίου».

Κλείσιμο
«Πρέπει να φτιάξουμε ένα ριζοσπαστικό και προοδευτικό πρόγραμμα που θα δίνει απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας. Η παράταξή μας πρέπει να έχει ισχυρή πολιτική αυτονομία, θεσμική λειτουργία και διαφάνεια. Με συλλογικότητα και εσωτερική δημοκρατία αφήνοντας τα λάθη στο παρελθόν» εξηγούσαν στους εκπροσώπους του Τύπου, που τους τηλεφωνούσαν.

Φώφη Γεννηματά και Νίκος Ανδρουλάκης συζήτησαν και για τις εξελίξεις στην υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία και ειδικότερα για τη στάση της ΝΔ στο ευρωκοινοβούλιο.

Αναλύθηκε τέλος ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσει το «Κίνημα Αλλαγής» στους σχεδιασμούς του Πάνου Σκουρλέτη για τις αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης