Κύπρος: Η... Πολιτεία του Πλάτωνα «έκοψε τον Ούτοπο από τις εκλογές

Κύπρος: Η... Πολιτεία του Πλάτωνα «έκοψε τον Ούτοπο από τις εκλογές

Οι δηλώσεις περί ελεύθερου σεξ με ανήλικους είχαν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις κατά το παρελθόν

Κύπρος: Η... Πολιτεία του Πλάτωνα «έκοψε τον Ούτοπο από τις εκλογές
Ο Γενικός Έφορος Εκλογών στη Κύπρο ανακοίνωσε πως ο Κώστας Κυριάκου – Ούτοπος δεν μπορεί να λάβει μέρος στις εκλογές της 22ας Μαΐου ως υποψήφιος βουλευτής λόγω ενστάσεων που αφορούσαν την διανοητική του κατάσταση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ούτοπος λαμβάνει μέρος σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις εδώ και δεκαετίες είτε πρόκειται για Προεδρικές είτε για βουλευτικές εκλογές είτε για ευρωεκλογές.

Θεωρείται ως μία γραφική προσωπικότητα, αλλά κατά καιρούς οι δηλώσεις του για ελεύθερο sex ακόμα και με ανήλικους προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και καταγγελίες για αποκλεισμό του. Μόλις χθες ο Ούτοπος δήλωνε πως στόχος του είναι η κατεδάφιση των πόλεων και η δημιουργία νέων πόλεων στα πρότυπα της Πολιτείας του Πλάτωνα, όπως ο ίδιος την έχει φανταστεί. Ο Κώστας Κυριάκου ανέφερε ότι στον τίτλο Ούτοπος έχει προσθέσει και αυτόν του «Εξολοθρευτή» γιατί στόχος του είναι καθαρίσει τον κόσμο «από τα καθίκια που τον κυβερνούν αυτή τη στιγμή».

Κλείσιμο
Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους επιμένει να θέτει υποψηφιότητα παρά το γεγονός ότι δεν εκλέγεται, ο κ. Κυριάκου έκανε λόγο για μη έγκυρη παρουσίαση των αποτελεσμάτων, προσθέτοντας πως το σύστημα υποστηρίζεται από την Αστυνομία, αλλά και μυστικές υπηρεσίες όπως η CIA και η Μοσάντ. Πρόσθεσε ακόμη ότι προσπάθησε να καταγγείλει την αδικία σε βάρος του στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου, καθώς όπως είπε στις Προεδρικές εκλογές του 2013, οι γνήσιες κάλπες ήταν αλουμινένιες, ενώ αργότερα έγιναν σιδερένιες. Υποστήριξε επίσης ότι το πραγματικό ποσοστό που εξασφάλισε ήταν 73,8%, αλλά έγινε νοθεία και έτσι εξελέγη ο Νίκος Αναστασιάδης.

Όπως εξήγησε ο κ. Κυριάκου, τυχόν εκλογή του θα κατέρριπτε το παγκόσμιο σύστημα, αφού όπως υποστηρίζει, ο ίδιος είναι ο υπ' αριθμόν ένα κίνδυνος γι αυτό. «Αν με αφήσουν να βγω, τότε θα καταρρεύσει το παγκόσμιο σύστημα που διατηρούν», είπε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά τις φιλοδοξίες του, ο Κ. Κυριάκου - Ούτοπος τόνισε ότι στοχεύει στο να γίνει παγκόσμιος ηγέτης και να κυβερνήσει ολόκληρο τον κόσμο. Παράλληλα, είπε πως υποστηρίζει το δόγμα που λέει πως καλύτερο πολίτευμα είναι η μοναρχία, εφόσον ο μονάρχης είναι ο καλύτερος. «Είμαι προγραμματισμένος για να είμαι ο καλύτερος», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης