Τζήμερος: Να συλληφθεί ο Τραγάκης για συγκάλυψη εγκλήματος

Τζήμερος: Να συλληφθεί ο Τραγάκης για συγκάλυψη εγκλήματος

Αφορμή οι δηλώσεις του προέδρου της Εξεταστικής επιτροπής του 2005 αναφορικά με παλαιότερες έρευνες για εμπλοκή των πρώην υπουργών Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου και Γιάννη Παπαντωνίου σε χρηματισμούς στις υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων

Τζήμερος: Να συλληφθεί ο Τραγάκης για συγκάλυψη εγκλήματος
Τη σύλληψη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και προέδρου της εξεταστικής επιτροπής του 2005 που ερεύνησε την εμπλοκή Τσοχατζόπουλου και Παπαντωνίου σε χρηματισμούς στις υποθέσεις των εξοπλιστικών προγραμμάτων, Ιωάννη Τραγάκη, ζήτησε με ανάρτησή του στο facebook ο Θάνος Τζήμερος.

Αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις Τραγάκη στην Ελευθεροτυπία ότι «ναι, πριν από 10 χρόνια είχαμε τεκμηριώσει πλήρως την ανάμειξη για τα Tor Mi1 και TPQ37 του Άκη Τσοχατζόπουλου στις μίζες της εταιρίας Ντρουμίλαν, αλλά και του Γιάννου Παπαντωνίου στο πάρτι των προμηθειών στις ένοπλες δυνάμεις. Αλλά δυστυχώς εκεί σταματήσαμε».

Κλείσιμο
Ο Τζήμερος ζητά τη σύλληψη Τραγάκη για συγκάλυψη εγκληματος ώστε, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «να αρχίσει να κελαηδάει, να δώσει και τους άλλους και να μάθουμε το deal της ομερτά μεταξύ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Κάνουμε γαργάρα εμείς τους δικούς σας, κάνετε γαργάρα εσείς τους δικούς μας. Πώς ορίζεται η εγκληματική οργάνωση, είπαμε;».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης