Φωτογραφίες: Topless η Iggy Azalea

Φωτογραφίες: Topless η Iggy Azalea

Η ίδια απογοήτευσε χιλιάδες θαυμαστές όταν ακύρωσε τη τελευταία περιοδεία της σε Αμερική και Ευρώπη - Όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό η 25χρονη καλλονή υπέφερε από κάποιο ψυχωτικό σύνδρομο

Φωτογραφίες: Topless η Iggy Azalea
Όλοι τη θυμάστε από το ντουέτο με την Jennifer Lopez στο «Booty» για να έρθουν οι συγκρίσεις και να πουν πολλοί ότι η Iggy θα μπορούσε να είναι η άξια συνεχιστής της JLo.

Όμως εδώ και καιρό η Iggy έχει αφήσει πίσω της αυτά τα πράγματα και λογικά αυτή η αλλαγή πλεύσης ήταν απόρροια και του ότι σε λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί τον επί χρόνια σύντροφο της, τον μπασκετμπολίστα των Lakers, Nick Young.


Σε συνέντευξη και φωτογράφιση στο Schön! Magazine η Iggy Azalea αποκαλύπτει ότι μετά από αρκετούς μήνες που μεσολάβησαν από την πρόταση γάμου, αποφάσισαν επιτέλους την ημερομηνία που θα γίνει ο γάμος.

Η ίδια απογοήτευσε χιλιάδες θαυμαστές όταν ακύρωσε τη τελευταία περιοδεία της σε Αμερική και Ευρώπη. Όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό η 25χρονη καλλονή υπέφερε από κάποιο ψυχωτικό σύνδρομο. «Η συναυλία ακυρώθηκε γιατί δεν αισθανόμουν καλά για να δουλέψω», παραδέχεται. 



«Μπορεί να σε φθείρει πραγματικά όταν κάνεις το ίδιο πράγμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ημουν κουρασμένη και στρεσαρισμένη». 

Στη νέα της φωτογράφιση, ωστόσο, δείχνει πανέμορφη, πολύ σέξι και ετοιμοπόλεμη ξανά! 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης