Toni Garrn: Με ένα βρεγμένο see-through

Toni Garrn: Με ένα βρεγμένο see-through

Η 21χρονη Γερμανίδα καλλονή, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι η νέα φίλη του Leonardo DiCaprio. Πριν όμως μερικές μέρες ο 39χρονος ηθοποιός εθεάθη σε τρυφερά τετ α τετ με έτερη καλλονή, μελαχρινή αυτήν τη φορά

Toni Garrn: Με ένα βρεγμένο see-through
Τυχαίο δεν το λες το συμβάν και ούτε ανυποψίαστη την κοπέλα των φωτογραφιών. Ο λόγος για την Toni Garrn, η οποία έκανε μπάνιο σε παραλία του St. Bart’s με ένα see-through μπλουζάκι αφήνοντας σε κοινή θέα το στήθος της.



Στη συγκεκριμένη παραλία κατοϊκοεδρεύουν στην κυριολεξία οι παπαράτσι, οπότε μάλλον η κοπέλα ήξερε τι έκανε. Βέβαια, όπως η ίδια έγραψε σε προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο, η συγκεκριμένη αμφίεση ήταν για διαφημιστικό, και μάλιστα της Victoria’s Secret, της οποίας η Garrn είναι ένας από τους αγγέλους της εδώ και δυο χρόνια.



Η 21χρονη Γερμανίδα καλλονή, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι η νέα φίλη του Leonardo DiCaprio. Πριν όμως μερικές μέρες ο 39χρονος ηθοποιός εθεάθη σε τρυφερά τετ α τετ με έτερη καλλονή, μελαχρινή αυτήν τη φορά. To θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν και οι σχέσεις του DiCaprio είναι σπάνια ξεκάθαρες.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης