Tamara Weijenberg: Η Ολλανδέζα με τα μπλε-πράσινα μάτια

Tamara Weijenberg: Η Ολλανδέζα με τα μπλε-πράσινα μάτια

Η 22χρονη Weijenberg έχει ύψος 1.81 και χαρακτηριστικά μπλε-πράσινα μάτια. Σε συνέντευξή της στο παρελθόν έχει πει ότι το όνειρό της είναι να υπογράψει στο μέλλον συμβόλαιο με τη Victoria’s Secret και να γίνει ένας από τους αγγέλους της

Tamara Weijenberg: Η Ολλανδέζα με τα μπλε-πράσινα μάτια
Για το editorial μόδας του γυναικείου περιοδικού «Marie Claire» της ρωσικής έκδοσης του Ιουλίου και με θέμα «Acid Beach» πόζαρε η καλλονή Tamara Weijenberg, η οποία είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Ολλανδίας με διεθνή καριέρα. Η φωτογράφηση έγινε από τον Alfonso Ohnur και τα μαγιό που φόρεσε το μοντέλο είναι από τους οίκους Chanel, Just Cavalli, Prada, Tommy Hilfiger και άλλους.

Η 22χρονη Weijenberg έχει ύψος 1.81 και χαρακτηριστικά μπλε-πράσινα μάτια. Σε συνέντευξή της στο παρελθόν έχει πει ότι το όνειρό της είναι να υπογράψει στο μέλλον συμβόλαιο με τη Victoria’s Secret και να γίνει ένας από τους αγγέλους της. Η όμορφη Ολλανδέζα μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με τους οίκους Miu Miu, Alexander Wang, Just Cavalli και έχει φιλοξενηθεί σε αρκετά εξώφυλλα γυναικείων περιοδικών.

Κλείσιμο


























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης