Cameron Russel: Μια μελαχρινή κούκλα από τη Βοστόνη

Cameron Russel: Μια μελαχρινή κούκλα από τη Βοστόνη

Η Russel έχει πει στη «Huffington Post» ότι στην πρώτη της συνέντευξη για να εργαστεί ως μοντέλο της είπαν ότι οι γοφοί της ήταν 3 εκατοστά φαρδύτεροι από ό,τι έπρεπε για να γίνει μοντέλο

Cameron Russel: Μια μελαχρινή κούκλα από τη Βοστόνη
Φορώντας ένα σέξι λουλουδάτο Dolce & Gabbana σορτσάκι και ένα λευκό μπλουζάκι ποζάρει η 26χρονη καλλονή από τη Βοστόνη Cameron Russel στο εξώφυλλο του περιοδικού «The Edit» του Μαϊου. Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ το 2003, σε εφηβική ηλικία, μετά από παρότρυνση της μητέρας της, και σήμερα ανήκει στο δυναμικό του Elite Model Management. Εχει σπουδάσει οικονομικά και μαθηματικά.

Η Russel έχει διανύσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες συνεργαζόμενη με όλους τους γνωστούς οίκους μόδας και έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικά μεγάλων εταιρειών. Σήμερα είναι σήμερα ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο.

Κλείσιμο
Η Russel έχει πει στη «Huffington Post» ότι στην πρώτη της συνέντευξη για να εργαστεί ως μοντέλο της είπαν ότι οι γοφοί της ήταν 3 εκατοστά παραπάνω από ό,τι έπρεπε για να γίνει μοντέλο. Η απάντησή της; «Αν νομίζετε ότι μερικά εκατοστά θα με αποτρέψουν από τα να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου, λυπάμαι αλλά κάνετε λάθος». Η απάντηση αυτή ενθουσίασε τους υπεύθυνους του πρακτορείου, οι οποίοι τελικά τη συμπεριέλαβαν στα μοντέλα τους.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης