Tika Ivezaj: Η καλλονή με τα ατελείωτα πόδια

Tika Ivezaj: Η καλλονή με τα ατελείωτα πόδια

Το 2009 η Ivezaj ήταν μια από τις 10 φιναλίστ στο διαγωνισμό «Runway Angel» της Victoria’s Secret. Το βιογραφικό της περιλαμβάνει εκτός από φωτογραφήσεις για editorials γνωστών γυναικείων περιοδικών και εμφανίσεις στα catwalks, και συμμετοχές σε βιντεοκλίπ γνωστών τραγουδιστών.

Tika Ivezaj: Η καλλονή με τα ατελείωτα πόδια
Τα ατελείωτα πόδια της καλλονής Tika Ivezaj κατάφεραν να απαθανατίσουν οι παπαράτσι έξω από το πολυτελές ξενοδοχείο «W» στο Μαϊάμι όπου διαμένει αυτές τις μέρες λόγω της εβδομάδας μόδας που λαμβάνει χώρα στην πόλη. Η 27χρονη από το Ντιτρόιτ, με καταγωγή από την Αλβανία, την Ιταλία και τη Βρετανία, η οποία έχει ύψος 1.81, είναι μοντέλο που κάνει διεθνή καριέρα.

Το 2009 η Ivezaj ήταν μια από τις 10 φιναλίστ στο διαγωνισμό «Runway Angel» της Victoria’s Secret. Το βιογραφικό της περιλαμβάνει εκτός από φωτογραφήσεις για editorials γνωστών γυναικείων περιοδικών και εμφανίσεις στα catwalks, και συμμετοχές σε βιντεοκλίπ γνωστών τραγουδιστών, μεταξύ αυτών και στης Beyonce.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με όσα γράφει η ίδια στη σελίδα της στο facebook, τα χόμπι της είναι ο σχεδιασμός ρούχων, τα ψώνια και η γυμναστική. Επίσης της αρέσει να παίζει μπάσκετ και βόλεϊ. Οσο για το μότο της αυτό είναι: «Η ζωή είναι ένα ταξίδι. Απολαύστε τη».




















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης