Τηλεθεάσεις: Οι γυναίκες θέλουν Πέτρο και οι άντρες Σταματίνα

Τηλεθεάσεις: Οι γυναίκες θέλουν Πέτρο και οι άντρες Σταματίνα

Τι έδειξαν οι χθεσινές μετρήσεις τηλεθέασης για τις προτιμήσεις των τηλεθεατών και των δύο φύλων

Τηλεθεάσεις: Οι γυναίκες θέλουν Πέτρο και οι άντρες Σταματίνα
Τελικά αποδεικνύεται δύσκολο αλλά και ενδιαφέρον το να προσπαθήσεις να ψυχολογήσεις τον Ελληνα τηλεθεατή. Είτε πρόκειται για το ανδρικό είτε για το γυναικείο κοινό. Κι αυτό γιατί αν και μία περιπέτεια δράσης, ένας ποδοσφαιρικός αγώνας ή μία εκπομπή για αυτοκίνητα ήταν μέχρι τώρα οι αγαπημένες συνήθειες των ανδρών που επέλεγαν να κάτσουν στον καναπέ και να απολαύσουν το αγαπημένο τους τηλεοπτικό πρόγραμμα, κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει. 

Μια ματιά στον πίνακα με τα νούμερα τηλεθέασης για την Τρίτη θα σας πείσει...

Κλείσιμο
Σύμφωνα με αυτόν οι άνδρες τηλεθεατές ηλικιών 15- 24 παρακολούθησαν μαζικά, σε ποσοστό 63,2% το «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή...

Μία αμιγώς γυναικεία εκπομπή καταφέρνει συχνά πυκνά τελευταία να συγκινεί το ανδρικό κοινό για λόγους που μέχρι στιγμής δεν μπορούν να εντοπιστούν. Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται τόσο υψηλό ποσοστό στο ανδρικό κοινό. Τις προάλλες μάλιστα σημειώθηκε ρεκόρ με 80,8%. 

Οχι και τόσο αναπάντεχο όμως το 20% των ανδρών 25 -44 που παρακολούθησε χθες το «My style rocks». Ο λόγος δεν είναι το στυλ αλλά μάλλον οι εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες της εκπομπής, αρχής γενομένης από την παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή.  

Αντίθετα οι γυναίκες έχουν στραμμένο το βλέμμα τους σταθερά στην ελληνική μυθοπλασία την οποία παρακολουθούν όπου την βρουν: σε όλα τα κανάλια και όλες τις ώρες. 

Γι αυτό και στο Mega το μεσημέρι στο νεανικό κοινό σημειώνουν ποσοστά που αγγίζουν το 48% ενώ στο prime time του Alpha οι σειρές «Ελα στη θέση μου» και «Τατουάζ» “φλερτάρουν” με το 43%.

Χθες ωστόσο η έκπληξη ήρθε από τον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα από το «Late night» το οποίο αν και παραδοσιακά παρακολουθούν πολύ περισσότεροι άνδρες, κατέγραψε νούμερα ρεκόρ στις γυναίκες 15 – 24 με 42%. 

Ο λόγος προφανώς ήταν ο καλεσμένος της χθεσινοβραδινής εκπομπής, ο Πέτρος Κωστόπουλος και τα σχόλια που αφορούν την προσωπική ζωή του και κυρίως την μετά το διαζύγιο περίοδο και όχι μόνο. 

Και στις μεγαλύτερες ηλικίες των γυναικών και συγκεκριμένα στο 25 – 44 τα ποσοστά άγγιξαν το 30% αφήνοντας τους άνδρες πολύ πιο κάτω, περίπου στο 16%.

Αβυσσος η ψυχή του τηλεθεατή...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης