Βίντεο: Παιχνίδια στη θάλασσα για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη σύντροφό του

Βίντεο: Παιχνίδια στη θάλασσα για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη σύντροφό του

Η κάμερα του «Mykonos Live Tv» απαθανάτισε το ζευγάρι σε παραλία του νησιού και κατέγαψε τα τρυφερά τετ α τετ που είχαν μέσα στη θάλασσα

Βίντεο: Παιχνίδια στη θάλασσα για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη σύντροφό του
Αχώριστοι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύντροφός του στη Μύκονο. Η κάμερα του «Mykonos Live Tv» απαθανάτισε το ζευγάρι σε παραλία του νησιού και κατέγραψε τα τρυφερά τετ α τετ που είχαν μέσα στη θάλασσα. Ο παρουσιαστής του «Survivor» ήδη κολυμπούσε όταν η αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα, έκανε την πρώτη της βουτιά.

Οι δύο τους αντάλλασσαν τρυφερές ματιές  και αγκαλιές ενώ δεν σταματούσαν να χαμογελούν ο ένας στον άλλον. Η ευτυχία της Χριστίνας Μπόμπα δεν κρύβεται και όπως όλα δείχνουν επιδιώκει να βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του αγαπημένου της.

Κλείσιμο
Απόδειξη ότι για να τον ακολουθήσει στο «Survivor» και στον Άγιο Δομίνικο, παραιτήθηκε από τη δουλειά της. Έφυγε από το εξωτικό νησί λίγες ημέρες πριν τελειώσει το παιχνίδι και περίμενε με ανυπομονησία τον παρουσιαστή να γυρίσει στην Ελλάδα. Όταν πια ο παρουσιαστής επέστρεψε, επισκέφτηκαν μαζί το πατρικό του σπίτι, στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης