Η Άννα Βίσση φωτογραφίζει τον Νίκο Καρβέλα

Η Άννα Βίσση φωτογραφίζει τον Νίκο Καρβέλα

Ο on air καβγάς του μουσικοσυνθέτη με τον Μένιο Φουρθιώτη έγινε viral

Η Άννα Βίσση φωτογραφίζει τον Νίκο Καρβέλα
Αξέχαστος θα μείνει στους τηλεθεατές το καβγάς του Νίκου Καρβέλα και του Μένιου Φουρθιώτη. Αφορμή στάθηκε ένα εξώδικο που όπως ισχυρίζεται δέχτηκε ο μουσικοσυνθέτης επειδή στο live του «Super Star Academy» που παρουσιάστηκε πριν δύο εβδομάδες, δεν μιλούσε πολύ. Έτσι στο αμέσως επόμενο live, θέλησε να επανορθώσει.

Κλείσιμο

«Μιλάω συνέχεια για να μην φάω και άλλο εξώδικο! Αγαπητοί τηλεθεατές, μου έστειλαν εξώδικο εμένα, γιατί δεν μιλούσα», είπε ο Νίκος Καρβέλας.

«Μία φορά αρρώστησε ο άνθρωπος!», είπε η Άννα Βίσση για να δικαιολογήσει τον Νίκο Καρβέλα για το γεγονός ότι δεν μιλούσε πολύ στο προηγούμενο live.

O μουσικοσυνθέτης τότε συνέχισε λέγοντας: «Έχω αποφασίσει ότι πρέπει να μιλάω, οπότε θα φάω και άλλο εξώδικο, μπορεί να τρέχουμε και στα δικαστήρια γιατί δεν μιλάω όσο πρέπει. Θα μου στείλουν εξώδικο και για το τι ακριβώς πρέπει να λέω!».



Η συνέχεια είναι γνωστή. Οι τόνοι ανέβηκαν και ο Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε να κόψουν τον ήχο από τον Νίκο Καρβέλα. Εκείνος τον χαρακτήρισε «δικτάτορα» και τόνισε ότι ο παρουσιαστής δεν ξέρει να «μιλάει ελληνικά» και ότι δεν γνωρίζει «τη χρήση των λέξεων». Η κίνηση του καναλιού Epsilon ήταν να διακόψει τη συνεργασία του με τον Νίκο Καρβέλα.

Η Άννα Βίσση φωτογράφισε τον Νίκο Καρβέλα που κρατούσε δύο σκυλάκια. «Χιόνισε στα βόρεια», έγραψε η Ελληνίδα σταρ. O Nίκος Καρβέλας πόζαρε στο σπίτι της Άννας Βίσση στην Εκάλη.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης