Όταν ο Χανταμπάκης είχε κάνει φάρσα στον Σπαλιάρα πριν το «Survivor»

Όταν ο Χανταμπάκης είχε κάνει φάρσα στον Σπαλιάρα πριν το «Survivor»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν έπεσε θύμα φάρσας μόνο στο «Survivor»- Δείτε την φάρσα που του είχε στήσει ο Στέλιος Χανταμπάκης για την εκπομπή «ΦΜ Live»

Όταν ο Χανταμπάκης είχε κάνει φάρσα στον Σπαλιάρα πριν το «Survivor»
Μία ίσως από τις πιο απολαυστικές στιγμές του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» ήταν η φάρσα που έκανε ο Γιώργος Χρανιώτης στον Γιάννη Σπαλιάρα. Ο ηθοποιός προσποιήθηκε ότι βρισκόταν σε σύγχυση, προκαλώντας την ανησυχία του συμπαίκτη του. Αφού τον έπεισε να κάτσουν κάτω από τον ήλιο για να...τραφούν με την ηλιακή ενέργεια, στη συνέχεια, πήρε ένα τσεκούρι και κινήθηκε εναντίον του. Ο Γιάννης Σπαλιάρας όπως φάνηκε φοβήθηκε για την ψυχική υγεία του Γιώργου Χρανιώτη και προσπάθησε να τον ηρεμήσει, κάνοντας, άθελά του, τους συμπαίκτες να ξεσπάσουν σε γέλια.

Κλείσιμο


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Σπαλιάρας πέφτει θύμα φάρσας. Ο Στέλιος Χανταμπάκης τον Μάιο του 2016, είχε στήσει μία άλλη φάρσα στο μοντέλο και παρουσιαστή.

Κατά τη διάρκεια μίας τηλεοπτικής τους συνέντευξης, ο Χανταμπάκης δέχτηκε ένα τηλεφώνημα που υποτίθεται ότι τον έκανε να χάσει την ψυχραιμία του και έτσι πέταξε ένα ποτήρι στο πάτωμα. Ο ιδιοκτήτης του καφέ ήρθε να του ζητήσει τα ρέστα και οι δύο τους βρέθηκαν να μπλέκονται σε καβγά. Ο Γιάννης Σπαλιάρας τους κοιτούσε έντρομος ενώ κάποια στιγμή προσπάθησε να τους χωρίσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης