Τα δίδυμα κοριτσάκια της Μαντόνας από το Μαλάουι παίζουν πιάνο!

Τα δίδυμα κοριτσάκια της Μαντόνας από το Μαλάουι παίζουν πιάνο!

Μόλις τον Φεβρουάριο η «βασίλισσα της ποπ» υιοθέτησε από ορφανοτροφείο του Μαλάουι τις τετράχρονες δίδυμες Έσθερ και Στέλλα

Τα δίδυμα κοριτσάκια της Μαντόνας από το Μαλάουι παίζουν πιάνο!
Παρόλο που έχει περάσει μόνο ένας μήνας από την ημέρα που η 58χρονη Μαντόνα μετέφερε με ιδιωτικό τζετ στην πολυτελή κατοικία της στη Νέα Υόρκη τα δίδυμα κοριτσάκια που υιοθέτησε από ορφανοτροφείο του Μαλάουι, φαίνεται ότι αυτά εγκλιματίστηκαν στο νέο τους περιβάλλον.

Οι τετράχρονες Έσθερ και Στέλλα, που παραδόθηκαν στο ορφανοτροφείο «Σπίτι της Ελπίδας» από τον πατέρα τους, όταν η μητέρα τους απεβίωσε εξαιτίας επιπλοκών στον τοκετό αμέσως μετά την γέννησή τους, έχουν δεχθεί ήδη την επιρροή της Μαντόνας σε ότι αφορά την αγάπη στη μουσική.

Κλείσιμο


Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβασε πρόσφατα στο Instagram ένα βίντεο με τις δύο κόρες της να παίζουν πιάνο και οι ακόλουθοι της εντυπωσιάστηκαν από τα τετράχρονα κοριτσάκια. Σε προηγούμενη ανάρτησή της η Μαντόνα ανέβασε φωτογραφία της Έσθερ και της Στέλλας μαζί με τα δύο μεγαλύτερα υιοθετημένα παιδιά της από το Μαλάουι, τον Ντέιβιντ Μπάντα 11 ετών και την Μέρσι Τζέιμς 10 ετών. Στην φωτογραφία οι τετράχρονες φορούν πιτζάμες με πεταλούδες και δείχνουν ευτυχισμένες με τα νέα τους αδέλφια.

«Παιχνίδια με πιτζάμες... η επανάσταση της αγάπης αρχίζει στο σπίτι», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας η Μαντόνα και την μοιράστηκε μαζί με τους περισσότερους από οκτώ εκατομμύρια ακολούθους της. 



Στις 7 Φεβρουαρίου δικαστήριο του Μαλάουι ενέκρινε την υιοθεσία των δύο κοριτσιών από τη Μαντόνα αλλά η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα έτος ενώ στο μεταξύ, η τραγουδίστρια θα βρίσκεται υπό έλεγχο από τις δικαστικές αρχές της αφρικανικής χώρας, στις οποίες θα παραδοθεί και σχετική αναφορά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης