Όπως ο... διάολος το λιβάνι απέφευγαν όλοι την Τίφανι Τραμπ σε επίδειξη μόδας

Όπως ο... διάολος το λιβάνι απέφευγαν όλοι την Τίφανι Τραμπ σε επίδειξη μόδας

Δεν ήταν μόνο εκείνοι που δεν ήθελαν να καθίσουν στις διπλανές θέσεις, αλλά προσπαθούσαν να απομακρυνθούν και όσοι κάθονταν πίσω της

Όπως ο... διάολος το λιβάνι απέφευγαν όλοι την Τίφανι Τραμπ σε επίδειξη μόδας
Αμαρτίες γονέων, παιδεύουσι τέκνα... Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ και οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει δεν έχουν αντίκτυπο μόνο στον ίδιο, αλλά και στα παιδιά του. 

Τελευταίο... θύμα της αντιπάθειας που τρέφει η πλειοψηφία του κόσμου προς τον νέο πρέοδρο των ΗΠΑ ήταν η κόρη του Τίφανι, η οποία θέλησε να παρευρεθεί στην επίδειξη του σχεδιαστή Philipp Plein κατά την Εβδομάδα Μόδας που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναταραχή στον χώρο όπου διεξαγόταν η επίδειξη.

Κλείσιμο
Ο λόγος; Ουδείς καλεσμένος δεν ήθελε να καθίσει δίπλα στην Τίφανι και όλοι άλλαζαν θέσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός καθώς η πρόσκλησή της ήταν για τις μπροστινές θέσεις. 



Και δεν ήταν μόνο εκείνοι που δεν ήθελαν να καθίσουν στις διπλανές θέσεις, αλλά προσπαθούσαν να απομακρυνθούν και όσοι κάθονταν πίσω της!

Η κόρη του Τραμπ συνοδευόταν από έναν φίλο της και ήταν φανερά ενοχλημένη, ενώ σε κάποια στιγμή άλλαξε θέσεις με τον συνοδό της, ώστε να μην κάθεται μόνη της στην άκρη.



Παρόλα αυτά, όταν ξεκίνησε η επίδειξη οι θέσεις τελικά καλύφθηκαν αναγκαστικά αφού ήθελαν να παρακολουθήσουν τις δημιουργίες του Plein.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης