Νίκος Μουτσινάς στο «Όλα Ξεκόλλα»: Το σύστημα είναι για φούντο

Νίκος Μουτσινάς στο «Όλα Ξεκόλλα»: Το σύστημα είναι για φούντο

Η τηλεοπτική του επιστροφή στους «Ξαναδέστε τους», τα παράπονα που ακούει κατά καιρούς από την Κατερίνα Καινούργιου, η σχέση του με τον Δήμο Βερύκιο και ο λόγος που σιχαίνεται τον Ντόναλντ Τραμπ


Νίκος Μουτσινάς στο «Όλα Ξεκόλλα»: Το σύστημα είναι για φούντο
Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε  στο πλατό του «ΟΛΑ Ξεκόλλα» και σχολίασε την τηλεόραση με τον δικό του καυστικό τρόπο.

«Έχω πάρει πάρα πολύ αγάπη από τον κόσμο, γιατί αν έλεγα το αντίθετο θα ήμουν μ%α&ας! Καταλαβαίνω ότι σε κάποιους θα αρέσεις και σε κάποιους όχι. Σε κάποιους που αρέσω έρχονται και μου το λένε! Σε κάποιους που δεν αρέσω επίσης έρχονται και μου το λένε! Υπάρχουν αυτοί που  με σιχαίνονται και δεν θα μου το πουν»
Κλείσιμο
, είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Μόνος σου βρίσκεις αυτά που λες;»
, τον ρώτησε η Δουκισσα Νομικού. «Τις βλακείες; Ναι! Στην βλακεία δεν αντιμετωπίζομαι», της απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι είσαι ένας μεγάλος αντίπαλος της σαχλαμάρας», είπε με χιούμορ ο Θέμος.

Για τη μεταγραφή του στον Alpha είπε: «Ήμουν βέβαιο ότι ο Αlpha θα την πάρει την άδεια. Με ξεπερνούσε να μην πάρει ένα μεγάλο κανάλι την άδεια. Δεν καταλαβαίναμε ακριβώς τι θα συνέβαινε αν δεν πέρναμε την άδεια».

«Δεν άκουγες τον Βερύκιο;», τον ρώτησε ο Θέμος. «Δεν ήθελα να ακούσω τον Δήμο! Δεν μπορούσα να τον ακούσω!», απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Αγαπιέστε τώρα;», τον ρώτησε η Δούκισσα. «Πολύ! Δίνουμε φιλιά στους διαδρόμους! Όχι δεν ήμουν ποτέ κολλητός με τον Δήμο. Χαιρετάω όλο τον κόσμο. Δεν σημαίνει ότι είμαι φίλος με όλο τον κόσμο. Είμαι ευγενικός με τους ευγενικούς», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Τι λέει για τη Ζήνα Κουτσελίνη και τα παράπονα που έχει εκφράσει κατά καιρούς για εκείνον και τη Μαρία Ηλιάκη. «Η Ζήνα κακώς στεναχωριέται αν με ρωτάς, γιατί με γνωρίζει χρόνια και ξέρει καλά το χιούμορ μου. Και μου κάνει εντύπωση. Προφανώς είναι πολύ διαφορετικό να είσαι πίσω από τις κάμερες και να περνάς καλά με αυτό που λέγεται για τον άλλον, από το να είσαι μπροστά – γιατί τώρα είναι μία παρουσιάστρια», τόνισε ο παρουσιαστής.

Αισθάνεται ότι έχει βασανίσει συνεργάτες του; «Παιδιά να σας πω και κάτι; Μπορεί και να έχω βασανίσει και κόσμο! Αισθάνομαι περίεργα, όχι άσχημα. Γιατί αυτό που ζητούσα ήταν η δουλειά».

Στην ίδια συνέντευξη παραδέχτηκε ότι επειδή δουλεύει στην τηλεόραση, δεν προλαβαίνει να παρακολουθεί εκπομπές. «Δεν βλέπεις ούτε την Κατερίνα Καινούργιου; Γιατί το έχει παράπονο που δεν την παίζετε στην εκπομπή...», του είπε η Δούκισσα. «Ρε συ δεν μπορούμε να την παίξουμε την Κατερίνα στην εκπομπή γιατί επειδή σε σχέση με μένα και τη Μαρία υπάρχει ένα παρελθόν, ό,τιδήποτε και να πεις θα ακουστεί αρνητικό. Ούτε εμείς είναι ωραίο να μιλάμε για εκείνη, ούτε εκείνη για εμάς. Γιατί μας δένει μία ωραία στιγμή», τόνισε.

Για τη διακοπή της συνεργασίας των Καραβάτου – Κατσούλη με το Epsilon, είπε: «Πιστεύω ότι όλο το σύστημα είναι για φούντο και μιλάμε πια για πόλεμο αξιών. Όχι για οικονομικό. Δεν υπάρχουν αξίες, δεν υπάρχει τίποτα. Αναλώσιμοι είμαστε. Είναι χαζό να πιστεύει κανείς στην τηλεόραση ότι δεν υπάρχει δεύτερος σαν εμένα!»

Όσον  αφορά τον  νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, τόνισε: «Τον σιχαίνομαι τον Τραμπ. Μου κάνει φοβερή εντύπωση που έχουν ξεσηκωθεί στην Αμερική για να βρουν ποιοι τον ψήφισαν»

«Συγγνώμη, ποιος τους έβγαλε εδώ;», ρώτησε ο Θέμος. «Οι δικοί μας λένε: ''Ναι ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ! Συγγνώμη κάτι πίστεψα!''», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε, δεν πήγε να ψηφίσει στις τελευταίες εκλογές αλλά ούτε και στο δημοψήφισμα.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης