Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Στην πρεμιέρα του «Billy Elliot»

Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Στην πρεμιέρα του «Billy Elliot»

Τράβηξαν για ακόμα μία φόρα, όλα τα φωτογραφικά φλας! Δείτε τους celebrities που τίμησαν με την παρουσία τους την πρεμιέρα του μιούζικαλ, που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Λιγνάδη

Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Στην πρεμιέρα του «Billy Elliot»
Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Billy Elliot», στο θέατρο «Παλλάς». Λαμπεροί και χαμογελαστοί, περπάτησαν πιασμένοι χέρι-χέρι, τραβώντας επάνω τους όλα τα φωτογραφικά φλας! Ο Έλληνας σταρ φωτογραφήθηκε και μοίρασε αγκαλιές στους μικρούς θεατές και θαυμαστές του, που τον πλησίασαν.



Στην πρεμιέρα έδωσαν το παρών πολλοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz. Ανάμεσά τους, η Αγγελική Νικολούλη, ο Μάρκος Σεφερλής, η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχαλόπουλο, ο Μέμος Μπεγνής, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Τζένη Μπαλατσινού, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Σταμάτης Γαρδέλης και άλλοι.

Κλείσιμο


Οι συντελεστές της παράστασης κέρδιασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Αποστόλης Τότσικας, η Νίκη Παλληκαράκη, ο Γιώργος Ψυχογιός και η Τιτίκα Στασινοπούλου και τέλος, η Αθηνά Μαξίμου που κατάφερε να ξεχωρίσει με την ερμηνεία της.

Στην παράσταση συμμετέχουν επίσης έξι ταλαντούχα αγόρια, ο Πέτρος Ζαμπάκας, ο Ανδρέας Καρτσάτος και ο Σωτήρης Πιερράκος (εναλλάξ) στον ρόλο του Billy Elliot και ο Δημήτρης Βανός, ο Παναγιώτης Τασούλης και Φοίβος Χονδρέλης, στον ρόλο του Michael.







Oι πρωταγωνιστές της παράστασης Αθηνά Μαξίμου και Αιμίλιος Χειλάκης






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης