Γιώργος Χρανιώτης: «Θα ντρεπόμουν να δουλέψω ως μπάρμαν»

Γιώργος Χρανιώτης: «Θα ντρεπόμουν να δουλέψω ως μπάρμαν»

Γιατί θα ντρεπόταν να δουλέψει πίσω από τη μπάρα, ο γνωστός ηθοποιός;

Γιώργος Χρανιώτης: «Θα ντρεπόμουν να δουλέψω ως μπάρμαν»
Στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιώργος Χρανιώτης, στην πρεμιέρα του κινηματογραφικού φεστιβάλ «Νύχτες -Πρεμιέρας».

Ο ηθοποιός, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια σε κάποια τηλεοπτική σειρά, ρωτήθηκε αν έχει δεχτεί κάποια πρόταση για να επιστρέψει στην μικρή οθόνη: «Αν τύχει και έχω μια καλή πρόταση και ξέρω ότι θα πληρωθώ και δεν θα κυνηγάω ανθρώπους για να πάρω τα χρήματά μου, τότε θα κάνω!», ήταν η απάντηση του.

Κλείσιμο
Και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια παίζει μουσική ως dj, διευκρινίζοντας όμως, ότι δεν θα δούλευε ποτέ ως μπάρμαν. «Θα ντρεπόμουν να δουλέψω μπάρμαν γιατί δεν θα μου άρεσε να με πρήζουν όλοι “δεν παίζεις στην τηλεόραση και είσαι μπάρμαν”. Οπότε δεν θα το έκανα».

Ο Γιώργος Χρανιώτης έχει σπουδάσει υποκριτική στις στις σχολες "Θεμέλιο" και "Θεοδοσιάδη". Στη μικρή οθόνη έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1994, στη σειρά του Mega «Βανίλια Σοκόλατα». Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή του στη σειρά του ΑΝΤ1, «Για μία γυναίκα και ένα αυτοκίνητο» η οποία προβλήθηκε το 2001. Επίσης έχει πραγματοποιήσει πολλές guest εμφανίσεις και έχει συμμετέχει σε σειρές όπως «Φίλα τον Βάτραχό σου», «Κωνσταντίνου και Ελένης»,  «Η ζωή μας μία βόλτα», «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα», «Το κόκκινο δωμάτιο» και άλλες πολλές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Διαβάστε περισσότερα στο peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης