Η αγάπη δεν μετριέται με διαμάντια και καράτια

Η αγάπη δεν μετριέται με διαμάντια και καράτια

Δαχτυλίδια με διαμάντια πολλών καρατίων και πολλών εκατομμυρίων δεν εξασφαλίζουν την επιτυχία ενός γάμου -Διάσημα ζευγάρια που άλλα χάθηκαν στη λάμψη των δαμαντιών και άλλα είναι ακόμα ερωτευμένα

Η αγάπη δεν μετριέται με διαμάντια και καράτια
Ο Kanye West κατάφερε να εντυπωσιάσει ακόμα και την ζάμπλουτη Kim Kardashian όταν η πρόταση γάμου που της έκανε συνοδευόταν από ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 15 καρατίων. Το δαχτυλίδι κοκτέιλ του διάσημου οίκου κοσμημάτων Lorraine Schwartz εκτιμάται πως αξίζει κάτι παραπάνω από 1,6 εκατ. δολάρια.

Ομως εδώ το μέγεθος και η αξία του διαμαντιού δεν φαίνεται να έχει τόσο μεγάλη αξία καθώς το γνωστό ζευγάρι δηλώνει ερωτευμένο και μάλιστα ο έρωτάς τους σφραγίστηκε και με τη γέννηση της κόρης τους. Και μπορεί η Kim να είναι... ευχαριστημένη από το δαχτυλίδι της υπάρχουν όμως άλλες σταρ που αν και πήραν διαμαντένια δαχτυλίδια πολλών καρατίων η σχέση τους δεν ευδοκίμησε.

Κλείσιμο


Elizabeth Taylor
O Richard Burton to 1964 της έδωσε ένα Krupp Diamond δαχτυλίδι 33 καρατίων το οποίο πωλήθηκε σε δημοπρασία 305.000 δολάρια. Η αείμνηστη ηθοποιός το φόρεσε 4 χρόνια και μετά το έβαλε στην κοσμηματοθήκη της καθώς ακολούθησαν πολλά διαμάντια από διάφορους συζύγους. Πάντως ο Burton εντυπωσίασε τη Liz και έκανε όλες τις γυναίκες του κόσμου να ζηλέψουν.



Paris Hilton
Τι και αν ο Paris Latsis πρόσφερε ένα διαμάντι 24 καρατίων και αξίας 4.7 εκατομμμυρίων ευρώ στην ζάμπλουτη κληρονόμο το 2005; Το ζευγάρι άντεξε αρραβωνιασμένο έξι μήνες και δεν πρόλαβε καν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.



Kim Kardashian

«Ψεύτικος» γάμος, αγάπη που ξεθώριασε νωρίς αλλά αληθινό και πανάκριβο διαμάντι. Η διάσημη τηλεπερσόνα που έχει αδυναμία στα Lorraine Schwartz έλαβε ένα δαχτυλίδι 20.5 καρατίων και πολλών εκατομμυρίων από τον Kris Humphries αλλά ο έγγαμος βίος κράτησε μόλις 72 μέρες.



Beyonce
Εδώ τα πράγματα πάνε καλά καθώς το 2008 ο Jay-Z έδωσε στην Beyonce ένα 18 καρατίων διαμάντι του Lorraine Schwartz το οποίο αξίζει κάτι παραπάνω από 5 εκατ. δολάρια. Πάντως ο γάμος τους μέχρι τώρα καλά κρατεί.



5. Jessica Biel
Ενα τετράγωνο διαμάντι 18 καρατίων πρόσφερε ο Justin Timberlake στην όμορφη ηθοποιό το οποίο μάλιστα σχεδιάστηκε από τον ίδιο για να είναι και ένα μοναδικό. Η τυχερή Jessica είπε πως  σύζυγός της έχει καλύτερο γούστο από εκείνη.



6. Mariah Carey
Ενα ροζ διαμάντι 17 καρατίων και αξίας 2,5 εκατ. ευρώ χάρισε ο ανοιχτοχέρης Nick Cannon στην εκλεκτή της καρδιάς του. Το μοναδικό κομμάτι σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την Mariah από τον οίκο Jacob & Co's Jacob Arabo.



7. Angelina Jolie
Ενα διαμάντι 16 καρατίων χάρισε όταν αρραβωνιάστηκε την Jolie o Brad Pitt. Η αξία του υπολογίζεται γύρω στα 250.000 δολάρια.



8. Grace Kelly

Ενα Cartier 10.5 καρατίων χάρισε ο πρίγκιπας του Μονακό Ρενιέ στην Grace Kelly το 1955. Το δαχτυλίδι ήταν στολισμένο και με ρουμπίνια. Η Kelly μάλιστα «ερωτεύτηκε» παράφορα το δαχτυλίδι και δεν το αποχωριζόταν ούτε στα γυρίσματα των ταινιών.


 
9. Jennifer Aniston
Tα γενέθλια της καλής του επέλεξε ο Justin Theroux για να της κάνει πρόταση γάμου. Ο Justin πρόσφερε στην Aniston ένα δαχτυλίδι 8 καρατίων και σύμφωνα με δημοσιεύματα η ηθοποιός ξετρελάθηκε από τη χαρά της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης