Ο Πέτρος Κωστόπουλος θα παρουσιάσει το «Πρωινό» του Mega;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος θα παρουσιάσει το «Πρωινό» του Mega;

Σε συζητήσεις με το μεγάλο κανάλι βρίσκεται ο παρουσιαστής, ο οποίος προορίζεται για την πρωινή ζώνη του σταθμού

Καταρρακτώδεις βροχές στην  Ιαπωνία με νεκρούς
Ο Πέτρος Κωστόπουλος θα παρουσιάσει το «Πρωινό» του Mega;
Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και ενώ οι περισσότερες μεταγραφές έχουν ήδη γίνει και οι περισσότερες εκπομπές έχουν «βρει» τους παρουσιαστές τους, η πρωινή εκπομπή του Mega έχει μείνει ακόμα «ορφανή».
 
Μετά το «όχι» της Βίκυς Σταυροπούλου, που ήταν φαβορί για τη θέση της παρουσιάστριας του «Πρωινό μου» φαίνεται ότι ο γενικός διευθυντής προγράμματος του Mega, Πέτρος Μπούτος, έστρεψε το ενδιαφέρον του σε ένα εξίσου ηχηρό όνομα, αντρικό αυτή τη φορά που δεν είναι άλλο από αυτό του Πέτρου Κωστόπουλου.
 
Κλείσιμο
Μπορεί να μην έχουν μπει οι υπογραφές που θα το κάνουν επίσημο, αλλά φαίνεται ότι οι δύο άντρες έχουν ήδη δώσει τα χέρια, ενώ η ανακοίνωση από το κανάλι της Μεσογείων αναμένεται να εκδοθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.
 
Τι και αν ο δημοσιογράφος και πρώην εκδότης συνεργάζεται επιτυχώς τα τελευταία χρόνια με τον Αnt1, η συνεργασία αυτή δεν τον δεσμεύει με κάποιο συμβόλαιο, οπότε και εκείνος μπορεί να «κινηθεί» ελεύθερα.
 
Και ενώ δεν έχει ακόμα καταστεί σαφές, αν ο Πέτρος Κωστόπουλος θα είναι ο παρουσιαστής που θα καλημερίζει τους τηλεθεατές του μεγάλου καναλιού, έχουν ήδη ξεκινήσει οι φήμες για το αν θα έχει τηλεοπτική παρτενέρ και ποια θα είναι αυτή. Οι φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει την εκπομπή με τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού μέχρι στιγμής δεν επαληθεύονται. Έντονα ακούγονται και τα ονόματα της Ευγενίας Μανωλίδου και της Ράνιας Θρασκιά, χωρίς όμως να είναι σίγουρα για την ώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης