Χόλιγουντ: Τα απίθανα μέρη που οι «αστέρες» κρύβουν τα Όσκαρ

Χόλιγουντ: Τα απίθανα μέρη που οι «αστέρες» κρύβουν τα Όσκαρ

Ποια ηθοποιός έχει κρύψει τα βραβεία της στο μπάνιο της και ποια.. πληρώνει για να το δει;

Χόλιγουντ: Τα απίθανα μέρη που οι «αστέρες» κρύβουν τα Όσκαρ
Θεωρείται το πιο πολύτιμο αντικείμενο για τους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, αφού συνιστά την απόλυτη διάκριση για το ταλέντο τους και κατά πολλούς την απόλυτη αναγνώριση του έργου τους.

Ο λόγος για το Όσκαρ, το χρυσό αγαλματίδιο που απονέμεται στους νικητές των βραβείων και το οποίο οι διάσημοι «αστέρες» διαφυλάσσουν συχνά στους πιο παράξενους, αλλά ασφαλείς χώρους.

Κλείσιμο
Σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Reuters αποκαλύπτει μερικές από τις περίεργες αυτές κρυψώνες γνωστών ηθοποιών όπως η  Κέιτ Μπλάνσετ, ο Τζορτζ Κλούνι και η Έμα Τόμσον.

Για παράδειγμα η τελευταία -δύο φορές νικήτρια, για τις ταινίες «Επιστροφή στο Χάουαρντς Εντ» και «Λογική κι Ευαισθησία»- έχει κρύψει τα βραβεία της στο μπάνιο του σπιτιού της στο Λονδίνο.

«Είναι γεμάτο με τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά μου. Έτσι δεν θεωρείται ασέβεια. Το μπάνιο είναι ένας σημαντικός χώρος για μένα. Και το μπάνιο στο ισόγειο είναι ένας χώρος που χρησιμοποιούν όλοι οι προσκεκλημένοι. Κι είναι ωραίο γι αυτούς να τα αγγίζουν τα αγαλματίδια», εξηγεί η ηθοποιός.



Από την πλευρά της η Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία θεωρείται φαβορί για το φετινό Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Θλιμμένη Τζάσμιν», πρέπει να... πληρώνει για να βλέπει το Όσκαρ που έχει κερδίσει για την ταινία «Ιπτάμενος Κροίσος» («The Aviator»).

Όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός, έχει βάλει το Όσκαρ σε ένα μουσείο του κινηματογράφου που ονομάζεται «Αυστραλιανό Κέντρο Κινούμενης Εικόνας» και μάλιστα πρέπει να πληρώνει εισιτήριο όταν πηγαίνει να το βλέπει.

Κάποιοι άλλοι από τους 2.809 βραβευμένους με Όσκαρ μέχρι σήμερα έχουν επιλέξει πιο συνηθισμένους χώρους για την φύλαξη του βραβείου τους, όπως η Σαρλίζ Θέρον που έχει βάλει στο καθιστικό του σπιτιού της το βραβείο της για την ταινία «Monster» ή ο Τζορτζ Κλούνι που έχει στολίσει στο γραφείο του σπιτιού του τα δύο αγαλματίδια που κέρδισε για τις ταινίες «Επιχείρηση Αργκο» και «Μάικλ Κλέιτον».

Η Τζένιφερ Χάντσον έφτιαξε μία ειδική κατασκευή στον τοίχο για να τοποθετήσει το βραβείο της για την ταινία «Dreamgirls», ενώ η Σάντρα Μπούλοκ έχει εμπιστευτεί το δικό της βραβείο για την ταινία «Μία Σχέση Στοργής» στον γιο της Λούις.

«Θα τον αφήσω να σας πει αν θέλει να σας πει, αλλά είναι δικό του και εκείνος ξέρει που βρίσκεται», λέει η ηθοποιός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης