Ξανά στο κλαμπ των διαζευγμένων ο Ρίτσαρντ Γκιρ

Ξανά στο κλαμπ των διαζευγμένων ο Ρίτσαρντ Γκιρ

«Μου άλλαξε τη ζωή. Και ο γάμος έχει σημασία και αξία όταν τον κάνεις από την καρδιά σου», έλεγε κάποτε ο ηθοποιός για τη σύζυγό του

Τον έδειραν γιατί φωτογράφιζε κρυφά την υπάλληλό του!
Ξανά στο κλαμπ των διαζευγμένων ο Ρίτσαρντ Γκιρ
Ο διάσημος ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύζυγός του Κάρεϊ Λόουελ εδώ και μήνες δεν ζουν κάτω από την ίδια στέγη και έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζύγιου. Σύμφωνα με τη New York Post το ζευγάρι το οποίο είναι παντρεμένο εδώ και 11 χρόνια και έχει ένα 13χρονο γιο εδώ και καιρό ζει σε διαφορετικά σπίτια.

Σύμφωνα με φήμες ο βασικός λόγος που τους οδηγεί στο διαζύγιο είναι ότι θέλουν διαφορετικό τρόπο ζωής. Ανθρωπος από τον κύκλο του ζευγαριού υποστηρίζει ότι η Κάρεϊ θέλει να ζει μια ήρεμη ζωή ενώ ο Ρίσταρντ θέλει να βγαίνει και να διασκεδάζει.

Κλείσιμο
Το ζευγάρι το οποίο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Νοέμβριο του 2002 και ήταν μαζί 7 χρόνια είχε να φωτογραφηθεί σε κοινή έξοδό του από τον περασμένο Ιανουάριο. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί τον Φεβρουάριο του 1995 αμέσως μόλις ο Γκιρ είχε πάρει διαζύγιο από τη Σίντι Κρόφορντ.

Πάντως ο διάσημος ηθοποιός μιλούσε με καλύτερα λόγια για τη σύζυγό του: «Μου άλλαξε τη ζωή. Και ο γάμος έχει σημασία και αξία όταν τον κάνεις από την καρδιά σου».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης