Τομ Κρουζ: Απαθανατίστηκε χωρίς μπλούζα στη Μαγιόρκα - Τα σχόλια έπεσαν βροχή

Τομ Κρουζ: Απαθανατίστηκε χωρίς μπλούζα στη Μαγιόρκα - Τα σχόλια έπεσαν βροχή

Φωτογραφίες του σταρ που κυκλοφόρησαν, συγκέντρωσαν τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια

tom-krouz
Ο Τομ Κρουζ απαθανατίστηκε να απολαμβάνει μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στη Μαγιόρκα της Ισπανίας το Σαββατοκύριακο, τραβώντας την προσοχή των θαυμαστών του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός ήταν μαζί με τον Μεξικανό σκηνοθέτη Αλεχάνδρο Γκονζάλεζ Ινιαρίτου πάνω σε ένα μεγάλο ιστιοφόρο, καθώς οι δυο τους έπλεαν στα νερά της Μαγιόρκα και έκαναν μπάνιο στη θάλασσα.  Την παραλία Formentor στην Pollensa επέλεξε ο 61χρονος σταρ και ο διάσημος σκηνοθέτης.
Σε ένα σημείο ο Κρουζ έκανε μια βόλτα κατά μήκος της αποβάθρας και φωτογραφήθηκε να φοράει ένα σκούρο μπλε μαγιό με μια γκρίζα μπλούζα και ένα καπέλο. Αντί για σαγιονάρες, φόρεσε αθλητικά παπούτσια.

Κλείσιμο
Τον Φεβρουάριο είχε γίνει γνωστό ότι ο Κρουζ βρισκόταν σε συζητήσεις με την Warner Bros. για να συνεργαστεί σε μια ταινία με τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη, του οποίου τα έργα περιλαμβάνουν τα «Birdman» και «Revenant».

Σύμφωνα με το Deadline, ο Κρουζ ήταν ένας από τους πρώτους ηθοποιούς που μίλησαν με τον 60χρονο Ινιαρίτου, για την πρώτη αγγλόφωνη ταινία του σκηνοθέτη μετά από εννέα χρόνια.

Ο Κρουζ έδειχνε να απολαμβάνει το διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφού αυτήν την περίοδο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα για το τελευταίο σίκουελ του franchise του «Mission Impossible» στο Λονδίνο. 

Οι φαν του ηθοποιού μοιράστηκαν μερικά μηνύματα με τα οποία εξέφραζαν την έκπληξη και τον θαυμασμό τους για τη φυσική κατάσταση του Κρουζ. Βέβαια, υπήρχαν και πολλοί που υποστήριξαν ότι το σώμα του φαίνεται περίεργο και ιδιαίτερα η κοιλιά του και σχολίασαν ότι δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση όσο περίμεναν. 

Δείτε μερικά από τα σχόλια
Screenshot_2024-05-15_171848
Screenshot_2024-05-15_171838
Screenshot_2024-05-15_171827


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης