Τα λαμπερά γενέθλια του συζύγου της ηθοποιού Νικολέττας Καρρά

Τα λαμπερά γενέθλια του συζύγου της ηθοποιού Νικολέττας Καρρά

Στο πλευρό του ήταν φυσικά η σύζυγός του, ηθοποιός Νικολέττα Καρρά, αλλά και καλοί φίλοι τους

Τα λαμπερά γενέθλια του συζύγου της ηθοποιού Νικολέττας Καρρά
Σπάζοντας μία «παράδοση» ετών, που ήθελε να κάνει τα γενέθλιά του στην Κύπρο, ο γνωστός επιχειρηματίας από τη Μεγαλόνησο Φώτος Πιττάτζης γιόρτασε φέτος την επέτειο της γέννησής του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε κοσμικό ρεστοράν της Κηφισιάς. 

Κλείσιμο


Στο πλευρό του ήταν φυσικά η σύζυγός του, ηθοποιός Νικολέττα Καρρά, αλλά και καλοί φίλοι τους, όπως οι ηθοποιοί Μιχάλης Μαρίνος και Βάνα Μπάρμπα, ο οδοντίατρος Πάρης Αμοργινός, ο πλαστικό χειρουργός Αθανάσιος Αθανασίου με τη σύζυγο του Ντόλλυ, ο ιατρός παθολόγος Γιώργος Ναούμ, άνθρωποι της τηλεόρασης όπως η Ζήνα Κουτσελίνη και η παρουσιάστρια Εύη Φραγκάκη, ο παραγωγός και επιχειρηματίας Ντίνος Ντέρης, ο επιχειρηματίας Γιώργος Μέλας, καθώς και συνεργάτες του εορτάζοντα στην Ελλάδα και την Κύπρο.



Φώτος Πιττάτζης, Βάνα Μπάρμπα, Μιχάλης Μαρίνος





Ο επιχειρηματίας σβήνει τα κεράκια της τούρτας που επιμελήθηκε η σύζυγός του


Το λαμπερό ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους απόλαυσαν συνταγές της γαλλικής κουζίνας, εκλεκτό κρασί, αλλά και την τούρτα που επιμελήθηκε η Νικολέττα Καρρά. Το δώρο της ηθοποιού προς τον άνδρα της ζωής της ήταν συλλεκτικά γυαλιά ηλίου του '70 και μία μεταξωτή ρομπ ντε σαμπρ.



Βάνα Μπάρμπα, Νικολέττα Καρρά, Φώτος Πιττάτζης





Γιώργος Μέλας, Φώτος Πιττάτζης, Νικολέττα Καρρά


Η ίδια ήταν πολύ χαρούμενη για την έκπληξη του συζύγου της, ο οποίος πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή από την Κύπρο για να κάνει τα γενέθλιά του στην Ελλάδα. Εξάλλου ο νομικός και επιχειρηματίας Φώτος Πιττάτζης εκτός από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κύπρο, το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στην Ελλάδα, ενώ έχει επιτύχει σημαντικές συμφωνία στη Ρωσία, το Λίβανο και σε άλλες χώρες.




Ζήνα Κουτσελίνη, Πάρης Αμοργινός





Ντίνος Ντέρης, Εύη Φραγκάκη, Γιώργος Ναούμ, Φώτος Πιττάτζης





Αθανάσιος και Ντόλλυ Αθανασίου, Φώτος Πιττάτζης


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης