Τριαντάφυλλος: «Τι φοβήθηκε ο Ρέμος; Μη χάσει κανέναν πελάτη από το Λαύριο;»
Επίθεση του τραγουδιστή στον Αντώνη Ρέμο
Στο «Πρωινό» μίλησε ο Τριαντάφυλλος με ειρωνικό ύφος για τον συνάδελφό του Αντώνη Ρέμο. Ο τραγουδιστής πήρε θέση για τον αποκλεισμό του Αντώνη Σιγανού από το «The Voice» στη μάχη του με τον Αλέξη Πρεβενά. Ο γνωστός τραγουδιστής που ήταν στον πλευρό του φίλου του από τη Ρόδο στο πρώτο επεισόδιο των Battles, μίλησε κατά του Αντώνη Ρέμου, τονίζοντας πως δεν φέρθηκε δίκαια στον Αντώνη Σιγανό.
Συγκεκριμένα είπε: «Ο Αντώνης ήταν τελείως εκτός έδρας. Με το που βγήκε, φωνάζουν οι άλλοι το όνομα του αλλουνού, έχει μέσα 200 άτομα, ένα αυτό. Δεύτερον, δεν φέραμε εμείς εδώ δύο καράβια να έχουμε 1000 άτομα από τη Ρόδο. Εγώ έλεγα ότι θα περάσουν και οι δύο και περίμενα ότι κάποιος θα πατήσει το κουμπί, αφού λέγανε ότι είναι φοβερή φωνή, δυνατός και δεν είναι... Σιγανός. Τα σημεία που έδωσε ο coach δεν ήταν δίκαια. Έπρεπε εκεί που κάνει οκτάβα το παιδί το άλλο, να κάνει και ο άλλος. Να δείξει δηλαδή ότι “ότι κάνω στον έναν, κάνω και στον άλλον”, έτσι δεν πάει; Ο Αντώνης Ρέμος τραγουδάει με το δικό του στυλ και ο καθένας τραγουδάει με το δικό του στυλ. Ο Ρέμος τι φοβήθηκε; Μη χάσει κανέναν πελάτη από το Λαύριο; Για μένα δεν ήταν δίκαιο όλο το θέμα αυτό. Ο Ρέμος φοβάται μη χάσει κανέναν πελάτη από το Λαύριο. Ρέμο, μην φοβάσαι ρε, το Λαύριο θα έρχεται να σε βλέπει».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.