Γιώργος Μαργαρίτης: Το ποτό γίνεται βίωμα και άντε μετά να τα κόψεις αυτά

Γιώργος Μαργαρίτης: Το ποτό γίνεται βίωμα και άντε μετά να τα κόψεις αυτά

«Το ποτό το έκοψα πριν από δυο - τρία χρόνια. Πίνω κανένα κρασάκι, ενώ μπορούσα να πιω ένα-ενάμισι μπουκάλι και να μη μου συμβεί τίποτα και το έπινα σκέτο»

Γιώργος Μαργαρίτης: Το ποτό γίνεται βίωμα και άντε μετά να τα κόψεις αυτά
Για τη σχέση του με το αλκόολ, αλλά και το τσιγάρο και τον τζόγο μίλησε στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Αναγκάζεται ο τραγουδιστής μέσα στη νύχτα και να πιει. Δουλεύαμε και πολλές ώρες τότε, αρχίζαμε στις 2 τη νύχτα και τελειώναμε στις 9 και 10 το πρωί. Ήταν πολλές οι ώρες και το έριχνες στο ποτό. Σιγά - σιγά άρχιζε όλο αυτό να γίνεται βίωμα και άντε μετά να τα κόψεις αυτά. Μια μέρα είπα κόβω και το τσιγάρο και το ποτό. Μετά το 2002 που έβλεπα τα παιδιά που ερχόντουσαν για να ακούσουν τους "Δρόμους του πουθενά", έκοψα το τσιγάρο. Το ποτό το έκοψα πριν από δυο - τρία χρόνια. Πίνω κανένα κρασάκι, ενώ μπορούσα να πιω ένα-ενάμισι μπουκάλι και να μη μου συμβεί τίποτα και το έπινα σκέτο», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής στην εκπομπή JOIN US.
Κλείσιμο

Όσο για τη σχέση του με τον τζόγο; «Στη Λ. Βουλιαγμένης είχα κρυψώνες. Όταν έφερνα καλή ζαριά έκρυβα κάποιο χαρτζιλίκι για να έχω για τις γκίνιες μου», αποκάλυψε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης