Τσολάκη: Δεν χάνω το δελτίο ειδήσεων, γιατί το επόμενο πρωί με εξετάζει ο Βερύκιος

Τσολάκη: Δεν χάνω το δελτίο ειδήσεων, γιατί το επόμενο πρωί με εξετάζει ο Βερύκιος

Η παρουσιάστρια μίλησε στο protothema.gr

Τσολάκη: Δεν χάνω το δελτίο ειδήσεων, γιατί το επόμενο πρωί με εξετάζει ο Βερύκιος
Η Ελένη Τσολάκη το κορίτσι που μας καλημερίζει κάθε πρωί από την τηλεόραση του ALPHA και μας λέει Happy Day, μιλά στο protothema.gr και μας εξηγεί γιατί η αρνητική κριτική της φέρνει στενοχώρια αλλά δεν θα απαντήσει ποτέ, τι σχέση έχει με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, τον «έρωτα» για τον Γκλέτσο, αλλά και για την περίοδο που ήταν «αγρίμι».

Πώς αισθάνεσαι όταν διαβάζεις άσχημες κριτικές που αφορούν το άτομο σου; Αισθάνεσαι την ανάγκη να δώσεις την δική σου απάντηση;
Κλείσιμο

Θεωρώ πως όσα χρόνια και αν είναι κάποιος στο χώρο αυτό πάντα θα τον πιάνει λίγο το στομάχι του όταν ακούει κάτι αρνητικό να λέγετε για εκείνον. Νομίζω πως είναι μια αίσθηση που δεν συνηθίζεται, απλά μαθαίνεις να τη διαχειρίζεσαι. Εγώ δεν σου κρύβω πως είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που δέχομαι την άποψη του άλλου και την ακούω όταν αισθανθώ ότι η πρόθεση είναι καλή και δεν υπάρχει εμμονή. Είμαι σε μια φάση που θεωρώ πως πρέπει να ακούω για να βελτιώνομαι. Από την άλλη δεν θα σου πω ψέματα η αρνητική κριτική μου φέρνει μια στεναχώρια αλλά προσπαθώ να την ξεπερνώ γρήγορα και να εστιάζω στη δουλειά μου και στην ουσία. Δεν θα με ακούσεις να απαντώ ποτέ, ούτε καν στις παρέες μου. Ο καθένας έχει την ελευθερία και το δικαίωμα της γνώμης του.

Ποια είναι η σχέση σου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή; Είστε φίλες;

Φέτος με τη Σταματίνα ήρθαμε ακόμα πιο κοντά όπως είναι φυσικά .Έχουμε μοιραστεί πράγματα, περνάμε αρκετές ώρες μαζί στη δουλειά, νομίζω πως έχει μάθει η μια τα κουμπιά της άλλης. Πλέον υπάρχουν και στιγμές που μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεται απο το βλέμμα της. Δεν ξέρω να σου απαντήσω αν αυτό ονομάζεται φιλία, πάντως σίγουρα έχουμε μια πολύ ωραία και καθαρή σχέση.

Ποιο είναι το όνειρο σου Ελένη; Το έχεις κάνει πραγματικότητα;

Τα όνειρα για μένα από μικρό κοριτσάκι ήταν η δύναμη μου και το κίνητρο μου. Μ άρέσει να ονειρεύομαι και πράγματα που ξέρω πολύ καλά πως ποτέ δεν θα συμβούν. Νομίζω αυτό είναι το κομμάτι που με κρατάει δεμένη με τη παιδικότητα μου. Έχουν πραγματοποιηθεί πολλά μικρά όνειρα μου και είμαι σε καλό δρόμο νομίζω για να πραγματωθούν και τα υπόλοιπα.
Όταν σκέφτεσαι την ευτυχία ποια εικόνα σου έρχεται στο μυαλό;
Όσο μεγαλώνω νομίζω πως η εικόνα που έχω στο μυαλό μου για την ευτυχία, αλλάζει. Προχτές κιόλας σκεφτόμουν πως αυτή τη στιγμή για μένα ευτυχία είναι το χριστουγεννιάτικο, οικογενειακό τραπέζι όπου θα είμαστε μαζεμένοι όλοι μαζί με τα υπέροχα φαγητά της μαμάς μου και θα αισθάνομαι πλήρης και γεμάτη αγάπη.

Έχεις δηλώσει ότι όταν ήσουν μικρή ήσουν ερωτευμένη με τον Απόστολο Γκλέτσο. Ποιο στοιχείο του χαρακτήρα του σε γοητεύει;

Όχι ακριβώς με τον Απόστολο Γκλέτσο αλλά με το ρόλο του Αντώνη που έπαιζε στους Ψίθυρους καρδιάς. Φαντάσου ότι τότε ήμουν 12 χρονών άρα το γιατί ήμουν ερωτευμένη μαζί του παραμένει μέχρι σήμερα απροσδιόριστο.

Παίζεις μουσική σε μαγαζιά. Πώς προέκυψε αυτό;

Στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησα σε μαγαζιά φίλων μου. Όντας ραδιοφωνική παραγωγός αρκετά χρόνια πέρασα και στο κομμάτι του dj. Δεν σου κρύβω πως όταν ξεκινούσα για χαρτζιλίκι και μόνο δεν πίστευα ποτέ πως θα βρω μέσα μου ένα νέο τρόπο να εκφράζομαι και να επικοινωνώ. Αγαπάω πάρα πολύ τη μουσική και τις πόρτες που σου ανοίγει. Για μένα λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά.

Βλέπεις τηλεόραση; Ποια εκπομπή σου αρέσει;

Βλέπω τηλεόραση όσο προλαβαίνω, περισσότερο για να είμαι ενημερωμένη για τα θέματα που θα σχολιάσουμε στην εκπομπή. Μου αρέσουν πολλά. Οι Ράδιο Αρβύλα, το Όλα, παρακολουθώ φανατικά τη Μουρμούρα, δεν χάνω Αλ Τσαντίρι και επίσης λατρεύω να βλέπω ταξιδιωτικές εκπομπές. Βέβαια δεν σου κρύβω ότι πια δεν χάνω το δελτίο ειδήσεων, αφού το επόμενο πρωί με περιμένει εξέταση από το κ. Βερύκιο.

Δηλώνεις κορίτσι-ΠΑΟΚ. Αυτός ο «τσαμπουκάς» που σε διακατέχει σου έχει δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις σου σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο;

Νομίζω ο τσαμπουκάς που με διακατέχει δεν προέρχεται από τον ΠΑΟΚ. Αυτό ήταν μια αγάπη που μου πέρασε ο πατέρας μου αφού κυρίως μου φέρνει στο μυαλό όμορφες κυριακάτικες στιγμές πατέρα και κόρης. Παλιότερα ήμουν περισσότερο αγρίμι, με τα χρόνια έμαθα να μην λειτουργώ παρορμητικά που πολλές φορές μπορεί να είναι καταστροφικό. Έμαθα να πηγαίνω μέχρι εκεί που δεν περνάω τη δική μου κόκκινη γραμμή. Τώρα που το σκέφτομαι σίγουρα το έμαθα επειδή όντως μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα.

Πώς αισθάνθηκες όταν σε κόψανε στις εξετάσεις για την σχολή αστυφυλάκων; Τι ήταν αυτό που σε «τράβηξε» στο συγκεκριμένο επάγγελμα;

Είναι μια ηλικία τα 17 που δεν μπορείς να έχεις σαφή επαγγελματικό προσανατολισμό. Περνώντας τα χρόνια πιστεύω πως δεν θα ήμουν ευτυχισμένη αν ακολουθούσα εκείνο το δρόμο. Ούτε και με το δρόμο της Φιλοσοφικής που πέρασα με τις κατατακτήριες εξετάσεις. Μέσα μου βαθιά πάντα ήξερα τι ήθελα να κάνω, αλλά εκείνη την εποχή δεν μπορείς ξεκάθαρα να αποφασίσεις. Πάντα έχεις μια ανασφάλεια. Ευτυχώς επειδή όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο, τα πράγματα ήρθαν έτσι που όλα πήραν το δρόμο τους, ένα δρόμο που μ ΄αρέσει και αγαπώ πολύ.

Μέχρι πιο επίπεδο έχεις φτάσει στο Tae kwon do; Σου έχει τύχει να χτυπήσεις ποτέ άντρα; Έχεις υπερασπιστεί την σωματική σου ακεραιότητα;

Ευτυχώς όχι και πραγματικά εύχομαι να μην συμβεί ποτέ. Άντρα έχω χτυπήσει μόνο στη προπόνηση.

Η Έλενα Παπαβασιλείου είχε θιχτεί που είχες πει την ηλικία της στην εκπομπή. Σου είχε πει να μάθεις από savoir vivre και ότι δεν έχεις τηλεοπτικό τακτ. Σε ενόχλησε η απάντηση της; Θέλεις να της πεις κάτι τώρα που έρχονται τα Χριστούγεννα οι άγιες αυτές μέρες;

Χρόνια πολλά και Καλές Γιορτές.

Τι δώρο ζήτησες από τον Άγιο Βασίλη;

Χαμόγελα σε όλο το κόσμο. Νομίζω μόνο με πραγματικά χαμόγελα θα μπορέσουμε να αντέξουμε και να μην τρελαθούμε με όλη αυτή τη κατάσταση. Υγεία και χαμόγελα σε όλους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης