Λιάγκας – Σκορδά έφεραν τα Χριστούγεννα στον Βόλο

Λιάγκας – Σκορδά έφεραν τα Χριστούγεννα στον Βόλο

Το ζευγάρι βρέθηκε στο «Μαγικό χωριό του Άι Βασίλη» που έχει στηθεί στην πόλη και σήμανε την έναρξη της εορταστικής περιόδου

Λιάγκας – Σκορδά έφεραν τα Χριστούγεννα στον Βόλο
Ολοκλήρωσαν την εκπομπή τους το μεσημέρι της Παρασκευής και σχεδόν αμέσως επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους με προορισμό τον Βόλο.

Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, οι οποίοι εδώ και καιρό είχαν πει το «ναι» στην πρόταση – πρόσκληση του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, αλλά των διοργανωτών του «Μαγικού χωριού του  Άη Βασίλη», Κώστα και Θέμη Καλαμποκά, 
Κλείσιμο
που έχει στηθεί δίπλα στο Δημαρχείο, προκειμένου να είναι τα πρόσωπα που θα σημάνουν την έναρξη της εορταστικής περιόδου και τη λειτουργία του «Μαγικού Χωριού».



Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν γύρω στις 7 το απόγευμα, με τη φωταγώγηση του καραβιού - ένα αυθεντικό καΐκι σύμβολο της ελληνικής παράδοσης -, ενώ ακολούθησε η φωταγώγηση της πόλης. 

Η μπάντα και η χορωδία του Δήμου είχε γεμίσει την ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τα πυροτεχνήματα είχαν φωτίσει τον ουρανό της πόλης. Αφού καλωσόρισε τους δύο παρουσιαστές, μέσα στο «Μαγικό χωριό» ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε πανευτυχής για την παρουσία τους, με τους ίδιους να χαρίζουν το πιο πλατύ χαμόγελό τους και να ευχαριστούν τις 15.000 κόσμου, που «πλημμύρισαν» το «Μαγικό χωριό», για την υποδοχή τους.



Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, δήλωσε ενθουσιασμένος με την φωταγώγηση της πόλης!

Στη συνέχεια, ξενάγησαν μικρούς και μεγάλους στο Μαγικό Χωριό, ενώ δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί με όποιον τους το ζητούσε.



Τόσο ο 45χρονος παρουσιαστής, όσο και η 36χρονη σύζυγός του μοιράστηκαν μέσω των προσωπικών τους στιγμών στο instagram στιγμιότυπα από το ταξίδι τους.


Μαγικη βραδια στο Βόλο...

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Giwrgos Liagas (@gliagas) στις



Την αρχή έκανε η Φαίη Σκορδά, η οποία ανέβασε μια selfie φωτογραφία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μέχρι τον Βόλο γράφοντας: «Ο καλύτερος ύπνος είναι στο αυτοκίνητο», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας, το απόγευμα της Παρασκευής, ανάρτησε φωτογραφία από το λιμάνι της πόλης του.

Ο καλύτερος ύπνος ειναι στο αυτοκίνητο....💖#nofilter

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fskorda) στις

Λιμανι Βολος... Ομορφη πολη!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Giwrgos Liagas (@gliagas) στις




   
























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης