Τα sex-leaks της Άννας Διαμαντοπούλου στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»

Τα sex-leaks της Άννας Διαμαντοπούλου στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»

Το μοντέλο εξομολογήθηκε στον Θέμο την πρόσφατη περιπέτεια με τον κτητικό και ζηλιάρη Λιβανέζο σύντροφό της 

Τα sex-leaks της Άννας Διαμαντοπούλου στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»
Για τον εφιάλτη που έζησε στο Λίβανο, μίλησε το βράδυ της Δευτέρας, καλεσμένη στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» η Άννα Διαμαντοπούλου.

Η εκπομπή έφτασε μέχρι και το 36% σε ποσοστό τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό, παραμένοντας για ακόμα μια Δευτέρα στην κορυφή της ζώνη του. Την ίδια ώρα, ο βασικός ανταγωνισμός βρισκόταν 30 μονάδες πίσω.
Κλείσιμο
 
Η μελαχρινή καλλονή με καταγωγή από την Περσία μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και την Δούκισσα Νομικού για τα όσα έζησε στην Ανατολή.
 
«Ασχολούμαι με το μόντελινγκ αλλά εδώ πλέον δεν υπάρχει δουλειά. Ήξερα αυτόν τον άντρα από πριν, στην Κωνσταντινούπολη τον είχε γνωρίσει και έτυχε μιλάγαμε. Αυτός είναι Λιβανέζος και ασχολείται με αυτοκίνητα. Μου κάνει σχετικά όλα τα χατήρια, δηλαδή έδειχνε ότι θέλει να κάνει πολλά, αλλά μετά τον ένα ενάμιση μήνα ένιωσα ότι πνιγόμουνα», είπε και εξήγησε: «Δεν ήθελε να έχω επαφή με κανέναν και όταν λέω με κανέναν δεν εννοώ για άλλους άντρες, είναι λογικά, μίλαγα με τη φίλη μου – του είχα εξηγήσει ότι έχω μια φίλη που μιλάω συνέχεια μαζί της – και κάθε φορά που μίλαγα μαζί της, ένιωθα ότι θέλει να μου πάρει το κινητό και να το πετάξει – δηλαδή με ποιο δικαίωμα να το κάνει αυτό; Κάθε μέρα γινόταν όλο και πιο πολύ κτητικός, όλο και πιο πολύ ζηλιάρης. Δεν ήθελε να μιλάει με κανέναν, ήθελε να αλλάξω κινητό, να διαγράψω όλα μου τα προφίλ στο Facebook, στο instagram, στο twitter. Του είχα πει ότι ασχολούμαι με το μόντελινγκ, ταξιδεύω, δεν ήθελε να ασχολούμαι ούτε με αυτό. Τσακωνόμασταν κάθε μέρα για το παραμικρό, μόνο και μόνο που μίλαγα με τη φίλη μου, έκανε σαν τρελός, δεν μπορούσα να το εξηγήσω».


 
«Και έτσι του είπε θέλω να φύγω να πάω στους γονείς μου, το μόνο που ήθελα ήταν να φύγω», συνέχισε το νεαρό μοντέλο. «Γιατί μου έλεγαν και οι γονείς μου φύγε, έστω μην έρθεις εδώ πήγαινε κάπου αλλού. Και επειδή ήξεραν ότι έχω φίλους στο Ντουμπάι, τους είπα θα πάω πρώτα εκεί και μετά από 3-4 ημέρες θα έρθω σε εσάς. Σε εκείνον είπα ότι θα πάω Αθήνα, αλλά εκείνος ήθελε να δει τα αποδεικτικά, το εισητήριο κλπ. Και του είπε θα πάω στο αεροδρόμιο και θα βρω εισητήριο μόνη μου. Τον έπεισα μετά από πάρα πολλές ώρες, με πήγε στο αεροδρόμιο και από εκεί άρχισε η περιπέτεια…», είπε.
 
Εκεί, όπως εξομολογήθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου του ζήτησε να μείνει μόνη της και επειδή εκείνος δεν το σεβάστηκε εκείνη του ζήτησε να χωρίσουνε: «Του είπα δεν θέλω να είμαστε άλλο μαζί,. Έγινε σκηνή, μας κοιτούσαν όλοι. Έκλαιγε μπροστά στους ανθρώπους, εγώ του έλεγα ‘σε παρακαλώ θα πάω στους security μη με αναγκάσεις’ και δεν έφευγε. Είχα πάει μέσα στο μπάνιο για 3 ώρες. Μετά από 3 ώρες που βγήκα έξω, συνέχισε το ίδιο και του είπα ΄νιώθω ότι έχω ένα σκυλί που με κυνηγάει από πίσω’. Τον έκανα να νιώσει άσχημα, με έφτυσε κυριολεκτικά και σηκώθηκε και έφυγε και μετά από 5 ώρες φτάνω στο αεροδρόμιο στο Άμπου Ντάμπι, ανοίγω το κινητό μου και βλέπω μηνύματα από άγνωστους. Μπαίνω στο facebook, το ανοίγω και βλέπω κάτω από το status μου φωτογραφίες από προσωπικές μου στιγμές που είχα μαζί του και έπαθα σοκ. Το έκανε για να με εκδικηθεί, επειδή τον άφησα».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης