Γιατί διεκόπη νωρίτερα η εκπομπή της Σπυροπούλου - Ο Alpha απαντά

Γιατί διεκόπη νωρίτερα η εκπομπή της Σπυροπούλου - Ο Alpha απαντά

Η εκπομπή «έκλεισε» χωρίς καμία προειδοποίηση μία ώρα νωρίτερα από ότι είναι προγραμματισμένο 

Γιατί διεκόπη νωρίτερα η εκπομπή της Σπυροπούλου - Ο Alpha απαντά
Αν και η εκπομπή είναι προγραμματισμένη να διαρκεί σχεδόν 4 ώρες, εντούτοις το μεσημέρι της Κυριακής, η εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου», με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έκλεισε μια ώρα νωρίτερα, χωρίς καμία προειδοποίηση.

Το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση για το...πρόωρο κλείσιμο της εκπομπής. 

Κλείσιμο
«Ο Alpha ζητάει την κατανόηση των τηλεθεατών γιατί αναγκάστηκε να διακόψει τη ροή του προγράμματος της εκπομπής Σπίτι μου σπιτάκι μου λόγω προβλήματος υγείας που προέκυψε σε βασικό τεχνικό συντελεστή της εκπομπής», έγραφε η ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην αρχή της εκπομπής, η οικοδέσποινα είχε ενημερώσει για τις... απώλειες που υπήρχαν, μιας και ο Παύλος Σταματόπουλος δεν ήταν στο πλατό, για οικογενειακούς λόγους και τη θέση του πήρε ο Σάββας Πούμπουρας.

«Όπως θα παρατηρήσετε, λείπει κάποιος σήμερα. Λείπει ο Παύλος μας. Μεγάλη απώλεια. Εγώ θέλω να του στείλω τη θετική μου ενέργεια γιατί τη χρειάζεται και αυτός και ένα πολύ κοντινό συγγενικό του πρόσωπο. Είναι στο νοσοκομείο. Να του στείλουμε τις ευχές μας, τα περαστικά μας, γιατί μου λείπε εμένα. Τον περιμένουμε το άλλο Σαββατοκύριακο και ελπίζω τα νέα να είναι καλά», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Αλλά και ο σκηνοθέτης της εκπομπής Περικλής Βούρθης, για προσωπικούς λόγους, έλειψε από το κοντρόλ κι έτσι η Κωνσταντίνα κλείνοντας την εκπομπής της, είπε: «Περιμένουμε τον Παύλο την επόμενη εβδομάδα και τον Περικλή μας τον σκηνοθέτη και όλους. Κι εσάς πάνω απ' όλα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης