Πλήθος επωνύμων στην πρεμιέρα της περιοδείας «Άντρες έτοιμοι για όλα!»

Πλήθος επωνύμων στην πρεμιέρα της περιοδείας «Άντρες έτοιμοι για όλα!»

Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας διασκεύασαν το έργο των Νεοζηλανδών Stephen Sinclair και Anthony McCarten “Ladies Night” που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία το 1987, το προσάρμοσαν στην ελληνική πραγματικότητα και παρέδωσαν μια απολαυστική κωμωδία που έσπασε ταμεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Πλήθος επωνύμων στην πρεμιέρα της περιοδείας «Άντρες έτοιμοι για όλα!»
Σε έξοδό τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός το βράδυ της Δευτέρας τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, την ώρα που έφταναν στο κηποθέατρο Παπάγου, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση «Άντρες Έτοιμοι Για Όλα».

Τη συγκεκριμένη παράσταση την είχε παρακολουθήσει τον περασμένο χειμώνα ο Γιώργος Λιάγκας με το Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά τώρα που ξεκίνησε η καλοκαιρινή της περιοδεία, αποφάσισε και η σύζυγός του να τον συνοδεύσει.

Στην προχθεσινή πρεμιέρα της καλοκαιρινής περιοδείας έδωσαν το παρών και οι: Κατερίνα Καραβάτου,  Ναταλία Γερμανού, ο Θανάσης Ευθυμιάδης με την σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς, η Μαρία Σολωμού, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Βίκυ Κάβουρα και πολλοί άλλοι.

Με τον Τόνυ Δημητρίου να παίρνει για την καλοκαιρινή περιοδεία τη θέση του Θανάση Ευθυμιάδη και το υπόλοιπο καστ να παραμένει ως έχει, η διάσημη παράσταση άνοιξε αυλαία και προκάλεσε πανικό.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης