Με ένταλμα έπιασαν τον διακινητή ηρωίνης στο Αγρίνιο

Με ένταλμα έπιασαν τον διακινητή ηρωίνης στο Αγρίνιο

Ο 47χρονος Έλληνας κρατείται και θα προσαχθεί στον ανακριτή να απολογηθεί για την κατηγορία που τον βαρύνει

Με ένταλμα έπιασαν τον διακινητή ηρωίνης στο Αγρίνιο
Από την περασμένη Πέμπτη είχαν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία ταυτότητας του διακινητή που είχε προμηθεύσει με ηρωίνη και χασίς δυο νεαρούς Έλληνες, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στη Γέφυρα του Αχελώου και ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Αγρινίου είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Ο 47χρονος Έλληνας εντοπίστηκε στο Αγρίνιο και οι άνδρες της Ασφαλείας του πέρασαν χειροπέδες. Ήδη, κρατείται και θα προσαχθεί στον ανακριτή να απολογηθεί για την κατηγορία που τον βαρύνει. Συγκεκριμένα, φέρεται ότι είχε προμηθεύσει 3,4 γραμμάρια ηρωίνης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε έναν 25χρονο και έναν 20χρονο  οι οποίοι είχαν συλληφθεί από τους αστυνομικούς.

*** Ένταλμα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών είχε εκδοθεί και από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Καστοριάς σε βάρος ενός 47χρονου Αλβανού, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο Κιλκίς, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην Καστοριά για να απολογηθεί για την κατηγορία που εκκρεμεί σε βάρος του. 

*** Δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης για κλοπή εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 29χρονου Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στη Σκάλα Λακωνίας, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης