Λήστεψαν με μαχαίρια 80χρονη σε χωριό του Πύργου - Της άρπαξαν 6.500 ευρώ

Λήστεψαν με μαχαίρια 80χρονη σε χωριό του Πύργου - Της άρπαξαν 6.500 ευρώ

Οι εισβολείς, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες τύπου full face, όρμησαν στην κρεβατοκάμαρα της ανυπεράσπιστης 80χρονης και την ακινητοποίησαν

Λήστεψαν με μαχαίρια 80χρονη σε χωριό του Πύργου - Της άρπαξαν 6.500 ευρώ
Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αγνώστων κακοποιών που εισέβαλαν στο σπίτι της στην κοινότητα Κολίρι του Πύργου παραβιάζοντας την πόρτα της εισόδου, έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα που ζει μόνη, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Οι εισβολείς, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες τύπου full face, όρμησαν στην κρεβατοκάμαρα της ανυπεράσπιστης 80χρονης και την ακινητοποίησαν απειλώντας την με δύο μαχαίρια. Στη συνέχεια, ένας από αυτούς ερεύνησε εξονυχιστικά το δωμάτιο, ώσπου ανακάλυψε τις οικονομίες της ύψους 6.500 ευρώ.

Κλείσιμο
Οι κακοποιοί άρπαξαν τα χρήματα, το κινητό της ηλικιωμένης και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και έσπευσαν να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η 80χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σπίτι της έφτασαν άνδρες της Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις αλλά δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τους δράστες και σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων από κοινού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης