Πρώτα λήστεψε ηλικιωμένη και μετά της έκλεψε λίρες!

Πρώτα λήστεψε ηλικιωμένη και μετά της έκλεψε λίρες!

Ο διαρρήκτης που τρύπωσε στην αποθήκη του σπιτιού της 85χρονης στο διάστημα από την 1η Δεκεμβρίου ως τις 4 Ιανουαρίου και άρπαξε 450 χρυσές λίρες ήταν το ίδιο πρόσωπο που την είχε ληστέψει με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στις 12 Νοεμβρίου

Πρώτα λήστεψε ηλικιωμένη και μετά της έκλεψε λίρες!
Ήξερε ότι μια ηλικιωμένη την οποία γνώριζε καλά είχε κρυμμένες χρυσές λίρες στο σπίτι της στην κοινότητα Ροδίτσα της Φθιώτιδας και αποφάσισε να τις κάνεις δικές του, ένας 44χρονος Έλληνας. Όταν εισέβαλε στο σπίτι για να τη ληστέψει, βρήκε μόνο χρήματα κι έτσι μετά από λίγο καιρό επέστρεψε ως... διαρρήκτης για να βάλει “χέρι” στον θησαυρό!

Η δράση του κακοποιού εξιχνιάστηκε μετά από επισταμένες έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας Λαμίας, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι ο διαρρήκτης που τρύπωσε στην αποθήκη του σπιτιού της 85χρονης στο διάστημα από την 1η Δεκεμβρίου ως τις 4 Ιανουαρίου και άρπαξε 450 χρυσές λίρες ήταν το ίδιο πρόσωπο που την είχε ληστέψει με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στις 12 Νοεμβρίου και είχε αρπάξει 400 ευρώ!

Κλείσιμο
Όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του 44χρονου, βρήκαν μόνο 50 από τις κλεμμένες λίρες και τις επέστρεψαν στην ηλικιωμένη, ενώ κατέσχεσαν και μία κάνη κυνηγετικού όπλου, τρία φυσίγγια και μία διόπτρα. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για ληστεία, διακεκριμένη κλοπή και παράβαση του νόμου περί όλων, αλλά δεν αποκάλυψε τι απέγιναν οι υπόλοιπες λίρες και η προανάκριση συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης