Με ένταλμα συνελήφθη ληστής στη Λάρισα

Με ένταλμα συνελήφθη ληστής στη Λάρισα

Το είχε εκδώσει ο ανακριτής Πρωτοδικών Λάρισας - Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της πόλης, ο οποίος διέταξε να παραμείνει στα κρατητήρια

Με ένταλμα συνελήφθη ληστής στη Λάρισα
Καταζητούμενος για διάπραξη ληστείας ήταν ένας 64χρονος Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Λάρισα και υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Το είχε εκδώσει ο ανακριτής Πρωτοδικών Λάρισας κι έτσι ο 64χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της πόλης, ο οποίος διέταξε να παραμείνει στα κρατητήρια ώσπου να κληθεί για να απολογηθεί για το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται.

Κλείσιμο
*** Ένας τυχαίος έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών σε μια 42χρονη Ελληνίδα σε χωριό του Αγρινίου, αποκάλυψε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για χρήση πλαστού πιστοποιητικού. Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε  στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Αγρινίου. 

*** Για την ίδια κατηγορία της χρήσης πλαστού πιστοποιητικού είχε καταδικαστεί με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και ένας 43χρονος Ουκρανός που συνελήφθη στο Αγρίνιο, όταν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τον υπέβαλαν σε έλεγχο και διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε ποινή σε βάρος του. 

*** Σε ένα χωριό της Βόνιτσας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 46χρονος Έλληνας, όταν κατά τον έλεγχο που του έγινε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας για  ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης